Foça'da Masterler Dostluğu: 2-2 - Son Dakika
Yerel

Foça'da Masterler Dostluğu: 2-2

Foça\'da Masterler Dostluğu: 2-2

Yaş gruplarında bölgeler arası iletişimi arttıran, turistik amaçlı faaliyetlerle sportif müsabakaları birleştiren özellikleriyle Masterler futbolu gelişimini sürdürüyor.

18.08.2014 22:23  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaş gruplarında bölgeler arası iletişimi arttıran ve turistik amaçlı faaliyetlerle sportif müsabakaları birleştiren özellikleriyle Masterler futbolu gelişimini sürdürüyor.

Türkiye'deki Masterler ekiplerinin önemli temsilcilerinden Foça Masterler hafta içi ve hafta sonu rakiplerini ağırlamaya devam ediyor. Hafta içinde Çiğli'li konuklarını olduğu gibi 17 Ağustos Pazar günü Bostanlı Masterlerini aileleriyle birlikte misafir eden Foçalılar 11 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da oynanan maçı dostluk havasında oynadılar.

Konuk Bostanlı ekibi tribünlerdeki aile fertlerinin de desteğiyle zaman zaman baskılı ve iyi oynamasına rağmen tecrübeli ev sahibi önünde zor anlarda yaşadı. Golsüz biten ilk yarının ardından ikinci yarıda Ercan ve Koray'ın Bostanlı, Necati ve Raşit'in Foça adına kaydettiği güzel goller 2 - 2'lik skoru belirledi.

Foçalılar konuklarını "bir daha bekleriz" dilekleriyle İzmir'e uğurlarken, dost Bostanlı takımı "Biz de sizi sahamızda ağırlamak isteriz" diyerek onları semtlerine davet ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça'da Masterler Dostluğu: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement