Foça Devlet Hastanesinden Son Teknoloji Hizmet - Son Dakika
Yerel

Foça Devlet Hastanesinden Son Teknoloji Hizmet

Foça Devlet Hastanesinden Son Teknoloji Hizmet

Foça Devlet Hastanesi aldığı son teknoloji cihazlar ile hastalarına dört dörtlük hizmet sunuyor.

17.02.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça Devlet Hastanesi aldığı son teknoloji cihazlar ile hastalarına dört dörtlük hizmet sunuyor.

Foça Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'nün üst düzey ve son teknoloji ürünü olan Çift Detektörlü Dijital Röntgen Çekim Cihazı, Swıdent Frıend Plus Diş Ünitesi ve 4 Boyutlu Ultrasonografi (USG) cihazını bünyesine kazandırdı. Son teknoloji cihazlarla hizmet sunumunu artıran hastane, Başhekim Dr. Ali Fuat Yalvaç yönetiminde dört dörtlük hizmet vermeye başladı.

İzmir Hastanelerine Yardım Derneği Başkanı Op.Dr. Nail Ceyhan ve yönetim kurulu tarafından hastaneye yapılan yardımlarla da havalandırma ve klima sistemi revize edildi. Hepafiltrelerin de yenilendiği hastanede enfeksiyon kaynağı oluşumu engellendi. Ayrıca ameliyathane sterilizasyon ve doğumhane birimlerinin zeminleri uygun anti bakteriyel yer yüzeyi kaplamasıyla kaplanarak kalite standartlarına uygunluk sağlandı.

YATAKLAR ELEKTRİKLİ YATAKLARLA DEĞİŞTİRİLECEK

Öte yandan Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü yakın zamanda, hastaneye ait tüm yatakları modern elektrikli yataklarla değiştirecek.

Foça halkı olarak kaliteli hizmet aldıklarını belirten hasta yakını Tülin Özkan, üst düzey cihazların hastaneye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Devlet Hastanesinden Son Teknoloji Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement