Foça Masterler İlk Yarıyı Yenilgisiz Lider Kapadı - Son Dakika
Güncel

Foça Masterler İlk Yarıyı Yenilgisiz Lider Kapadı

Foça Masterler İlk Yarıyı Yenilgisiz Lider Kapadı

İki topu da direkten dönen Foça Masterler'de Faruk Tarakçı dört gol atarak gol krallığında bu yılda iddialı olduğunu kanıtladı.

26.12.2016 13:25  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu'nda geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluk kovalayan Foça Masterler Futbol Takımı gollerle başladığı 2016-2017 sezonunda ilk yarıyı son maçında dokuz gol atarak lider tamamladı.

Foça Bağarası 80 Yıl Sahası'nda 25 Aralık 2016 Pazar Günü Saat 14.00'ta oynanan müsabakaya konuk Turgutlu daha iyi başladı. Geçen hafta aldığı beraberlikle lideri zorlayan Marmaris'in ardından Turgutlu'da namağlup Foça'yı devirme hesaplarıyla çıktığı maçta ilk golü bulan tarafta oldu. Maçın ilk dakikalarında ceza sahasına ortalanan topu kafayla Foça ağlarına yollayan Musa Çallı takımını öne geçiren ve gol düellosunu başlatan isimdi.

Golün hemen ardından geçen yılın TMVFL gol kralı Faruk Tarakçı sahneye çıktı. Ardı ardına üç golle ilk yarıda hat trick yapan Faruk ikinci yarıda da bir gol bularak kendi sayısını dörtledi. Foça Ahmet Terzioğlu'nun iki, Raşit Güven Enhoş, Şencan Bayır ve Necati Vural'ın birer golüyle tabelayı dokuzlarken Turgutlu ikinci sayısını Özay Sabancı'nın güzel golüyle yakaladı.

İki topuda direkten dönen Foça farkı yakaladıktan sonra önemli isimlerini kenara alarak son çeyrekte yedek oyuncularına şans verdi. Takımlar skordan çok spordan zevk almanın çabası içinde olunca maçın tamamı dostluk havasında geçti ve maç başladığı gibi dostluk görüntüleri ile tamamlandı.

Foça Masterler 7 takımlı TMVFL Ege Grubu'nda sezonun ilk yarısını 5 galibiyet bir beraberlik alarak 16 puanla lider tamamladı. En yakın rakibi Bodrum Masterler'in 5 puan önünde olan Foça 6 maçta 30 gol attı. Açık ve atak futboluyla maç ortalamasını 5'e yükselten lider kalesinde toplam 10 gol buldu.

TMVFL ikinci yarı maçları 4 Şubat 2017 Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça Masterler İlk Yarıyı Yenilgisiz Lider Kapadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Diyarbakır'da İngilizce Bilgi Kültür Yarışması düzenlendi
    14:00 Diyarbakır'da İngilizce Bilgi Kültür Yarışması düzenlendi

    Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 'İngilizce Bilgi Kültür Yarışması'nda 33 okul yarıştı. Yarışma, öğrencilerin yabancı dil öğrenmeye teşvik edilmesi, takım ruhunun geliştirilmesi ve etkileşimin arttırılması amacıyla gerçekleştirildi. Finalde dereceye giren 4 okul belirlendi ve etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan Subaşı tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığı vurgulandı.

  • 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi
    13:59 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi

    Türkiye-Çin Ekonomik Forumu, ikili ticari ilişkileri geliştirme ve işbirliğini daha fazla alanda genişletmenin yollarını arayan temsilcilerin katılımıyla İstanbul'da düzenlendi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü
    13:59 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında Hollanda'ya gitti ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze'deki son durum, Ukrayna'daki gelişmeler ve terörle mücadele konuları ele alındı.

  • Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:59 Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yapılan bir işyerine düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 10 ton 950 gram sahte markalı deterjan ve 66 bin 430 çeşitli markalara ait ambalaj ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi
    13:58 Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bulunan vargel sistemli teleferikte kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Özel bir şirketin arama kurtarma ekibi tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldı. Kurtarma malzemelerinin teleferik kabininin içinde bulunması sayesinde tahliye işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

  • Şahinbey Belediyesi 10 Milyon Fide Dağıtımı Gerçekleştirdi
    13:53 Şahinbey Belediyesi 10 Milyon Fide Dağıtımı Gerçekleştirdi

    Şahinbey Belediyesi tarımsal üretimi desteklemek amacıyla 10 milyon adet domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fidesi dağıttı. Dağıtımın birkaç gün süreceği ve tüm çiftçilere ulaşılması hedeflendiği açıklandı.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı
    13:49 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'dan hareket eden bir yolcu otobüsü, Kavaklı beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kırklareli Valisi, Belediye Başkanı ve İl Jandarma Komutanı da bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.


Advertisement