Foça ve Yeni Foça'da, 'aqua fitness' ve 'sabah sporu' yapılacak… - Son Dakika
Güncel

Foça ve Yeni Foça'da, 'aqua fitness' ve 'sabah sporu' yapılacak…

Foça Belediyesi, 27 Haziran Pazartesi günü 'aqua fitness' ve sabah sporlarına başlıyor.

25.06.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halka açık olarak yapılacak etkinlik, Foça'da Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri, sabah saat 08.30'da Foça Demokrasi Meydanı'nda başlayıp, Foça Belediyesi Karakum Plajı'nda (Yeni Plaj) 'aqua fitness' ile devam edecek.

Foça Belediyesi Sabah Sporları, Yeni Foça'da ise her Salı-Perşembe sabahı saat 08.30'da Semerci Kafe önünde toplanılıp, Burunucu'na kadar tempolu yürüyüşün ardından aynı yerde saat 09.00'da 'aqua fitness' yapılacak.

Spor etkinliklerine, tüm Foçalıları davet eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, güne zinde başlamanın yolunun spor yapmaktan geçtiğini belirtti.

Başkan Demirağ, 'En güzel gökyüzü altında, en güzel coğrafyada, günün en güzel saatlerinde deneyimli hocamızın eşliğinde sabah sporlarına başlıyoruz. Foça Demokrasi Meydanı'nda buluştuktan sonra hep beraber Foça Belediyesi Karakum Plajına (Yeni Plaj) yürüyüş yaptıktan sonra birlikte 'aqua fitness' yaparak kendimizi güne hazırlıyoruz' dedi.

Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapılması gerektiğini de söyleyen Başkan Demirağ, 'Sporun yaşamımızdaki önemini biliyoruz. Foça Belediyesi olarak haftada üç gün hep birlikte sizleri spor yapmaya bekliyoruz' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça ve Yeni Foça'da, 'aqua fitness' ve 'sabah sporu' yapılacak… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement