Foçalı Gençler Spor Mevsimini Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Foçalı Gençler Spor Mevsimini Yaşıyor

Foçalı Gençler Spor Mevsimini Yaşıyor

Okulların tatile girmesiyle birlikte İzmir’in Foçalı ilçesinde de spor okulları başladı.

13.07.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulların tatile girmesiyle birlikte İzmir'in Foçalı ilçesinde de spor okulları başladı. Düzenlenen ücretsiz basketbol ve voleybol kurslarına minikler yoğun ilgi gösteriyor.

Tüm yıl boyunca ders çalışarak yaz tatilinde eğlenmeyi hak eden öğrenciler, Foça Belediyespor'un açtığı ücretsiz basketbol ve voleybol kurslarına yoğun ilgi gösteriyor. Uzman antrenörler yönetiminde yapılan Foça Belediyespor basketbol ve voleybol spor okulları, Foça 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu, Yeni Foça Çok Amaçlı Salon ve Bağarası Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştiriliyor. Altı farklı yaş grubundan 300 genci sporla buluşturan kurslar, salonda yapılan çalışmaların yanı sıra, plaj kumunda ve toprak sahada kondisyon kazanmaya yönelik antrenmanlarla da devam ediyor.

Foçalı ve tatilini geçirmek üzere Foça'ya gelen gençleri çok önemsediklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Spor, özellikle büyüme çağındaki çocuklarımızın fiziksel gelişimleri için çok yararlı ve gerekli. Çocuklar spor sayesinde çevreleriyle iletişim kurmayı, çevrelerini tanımayı ve özgüven duygularını geliştirmeyi de öğreniyorlar. Öğrenciler bu kurslar sayesinde uzun yaz günlerini çok faydalı bir biçimde değerlendiriyorlar" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foçalı Gençler Spor Mevsimini Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement