Foçalılar, Teröre Karşı Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Foçalılar, Teröre Karşı Bilgilendirildi

Foçalılar, Teröre Karşı Bilgilendirildi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Büro Amirliği ekiplerince hazırlanan "Görüyorum, Duyuyorum, Söylüyorum" isimli proje kapsamında Foça’daki özel otobüs, taksi, dolmuş, servis şoförleri, turizm işletmeleri çalışanlarına ve esnaflara bilgi verildi, esnaflardan hayatın akışına aykırı, günlük yaşamın dışına çıkan her şeyden şüphelenmelerini ve bu gibi durumlarda güvenlik görevlilerine ihbarda bulunmalarını istendi.

19.07.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Büro Amirliği ekiplerince hazırlanan "Görüyorum, Duyuyorum, Söylüyorum" isimli proje kapsamında Foça'daki özel otobüs, taksi, dolmuş, servis şoförleri, turizm işletmeleri çalışanlarına ve esnaflara bilgi verildi, esnaflardan hayatın akışına aykırı, günlük yaşamın dışına çıkan her şeyden şüphelenmelerini ve bu gibi durumlarda güvenlik görevlilerine ihbarda bulunmalarını istendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Büro Amirliği ekiplerince hazırlanan "Görüyorum, Duyuyorum, Söylüyorum" projesi, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde görevli memurlardan Tunahan Eroğlu ve Semih Sertel'in ortaklaşa yaptığı sunumla başladı. Sunuma Foça'daki özel otobüs, taksi, dolmuş, servis şoförleri, turizm işletmeleri, çalışanlar ve esnaf davet edildi. Proje sunumu, toplumsal şiddetin turizme olumsuz etkilerini önleme semineriyle başladı. Sunum yapan ekip, turizm sektörünün dünyada geniş kitleleri ilgilendirdiğini, sektörün ekonomik, toplumsal, kültürel ve politik etkileri nedeniyle terör örgütlerinin hedefinde olduğunu söyledi. Vatandaşların terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermesinin önemine işaret edildi.

Seminere katılan esnaflardan, hayatın akışına aykırı, günlük yaşamın dışına çıkan her şeyden şüphelenmelerini ve bu gibi durumlarda güvenlik görevlilerine ihbarda bulunmalarını istendi. Sunumda, önlenen ve gerçekleşen bazı terör saldırıları ile saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin saldırı anını ve sonrasındaki güvenlik kamerası görüntülerini de izletilerek esnafın dikkat etmesi gereken noktalara vurgu yapıldı. Programı üyelerine mesajla duyuran ve katılan Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, "Esnafımızı her zaman bilgilendiriyoruz. Gerek mesajlarla gerekse toplantılarla uyarıyoruz" dedi - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foçalılar, Teröre Karşı Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement