Folkart'ta alış veriş şenliği - Son Dakika
Advertorial

Folkart'ta alış veriş şenliği

Folkart ve Diva Dergisi işbirliği ile düzenlenen "Folkart New Year Bazaar" alış veriş şenliği başladı. Folkart Towers'ta 13 Aralık'a kadar sürecek şenlik renkli görüntülere sahne olacak.

11.12.2015 18:19  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

İzmir'in önde gelen şirketleri arasında bulunan Folkart, Diva Dergisi ile birlikte yeni yıl alış verişinin hızlandığı bugünlerde İzmirlilere yeni bir alternatif sundu. Yeni yıl alışverişine yönelik olarak düzenlenen "Folkart New Year Bazaar", Folkart Çarşı'da kurulan standlarda başladı. 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında açık olacak Folkart New Year Bazaar mücevherden giyime, süslemeden hediyelik eşya ve aksesuara kadar yılbaşı alışverişinin önemli duraklarından biri haline gelecek.

Sadece alış veriş yok
Sevilen tasarımcılar ve yaratıcı markaların İzmirliler ile buluşacağı Folkart New Year Bazaar, alış verişin yanı sıra çeşitli etkinliklere de sahne olacak. Şenlikte mini konserler, çocuklara özel aktiviteler, söyleşi ve workshoplar düzenlenecek. Folkart New Year Bazaar etkinliği kapsamında bugün (11 Aralık Cuma günü) saat 16.00'da "Policeman" adlı şarkısı ile meşhur olan dünyaca ünlü Hollandalı söz yazarı, şarkıcı ve dansçı Eva Simons imza gününe katılacak. Simons'un yanı sıra saat 15.00'da ünlü Blogger Duygu Şenyürek 2016 kış sezonu trendleri ve vücut tipine göre giyişi seçimi konularında workshop düzenleyecek. Cuma günü ayrıca Zeytin Sanat Organizasyon Karnaval Orkestrası saat 18.00'da bir konser gerçekleştirecek.

KUTU KUTU
HANGİ MARKALAR KATILIYOR?
"Folkart New Year Bazaar"da; Agu Dizayn, Tooche, Mi Sette, Canseli Özhelvacı, Pastense by Güniz Taşdemir, Cellini, Marble & Co, Filiz Aslı Tasarım, Emel Demirbilek, Nilgün Özbek, Özlem Keskin, Sevinç Ürkmez, Şebnem Örki, Yourbag, Baggio Rossini, Degrape, Bilge Çiftliği, Karşıyaka Motors/Vespa, Selezza Showroom, pr Ep Bags by Ezgi Durmaz, Ege Artı, İncir Evi, Koruncuk Vakfı, KİT-VAK, Karınca Bitki, Kaytus Design yer alacak.


Son Dakika Advertorial Folkart'ta alış veriş şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement