Ford Otosan, Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Ford Otosan, Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi

Ford Otosan, Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi

Ford Otosan, geçen yıl için yapılan değerlendirmeler sonucunda "üstün performans" notu alan 130 çalışanını düzenlenen törenle ödüllendirdi.

26.05.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ford Otosan, geçen yıl için yapılan değerlendirmeler sonucunda "üstün performans" notu alan 130 çalışanını düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Vehbi Koç Vakfı Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Ford Otosan'ın Yıldızları Ödül Töreni'nde konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, şirketin sektörde bir yıldız olduğunu belirterek, 12 yıldır aralıksız lider olarak kırılması güç bir rekora çalışanlarıyla birlikte imza attıklarını söyledi.

Yenigün, 2013 yılında ödül almaya hak kazanan çalışan sayısının bir önceki yıla göre yüzde 60 arttığına dikkati çekerek, 130 çalışanın işteki disiplini, ve işine verdiği önemle hiç hata yapmadan çalıştığını kaydetti.

Kocaeli fabrikası kurulduğunda geleceği görme yeteneği olanların bugünlere geleceklerini öngördüğünü  dile getiren Yenigün, "Onlar bize büyük bir motivasyon veriyordu. Onların kurduğu bu hayali biz 110 bin üretim kapasitelerinden 415 bine getirdik. Bugün geldiğimiz noktada bu bize yetmiyor. Hepimizin görevi artık bu 415 binin de bize yetmediğini kabul etmek ve bundan daha ötesine bakmak" diye konuştu.

Yenigün, Ford Otosan'ın başarısının arkasında çalışanlarının kaliteli, titiz ve özverili emekleri olduğunu vurgulayarak, ödül alan çalışanlara Türk Metal Sendikası'nın Didim Resort Oteli'nde aileleriyle birlikte "herşey dahil" bir haftalık tatil hediye edildiğini sözlerine ekledi.

Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de Ford Otosan'ın işçisinin emeğini ödüllendirmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından, başarılı 130 çalışana plaket takdim edildi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ford Otosan, Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement