Ford Otosan Çalışanları Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ford Otosan Çalışanları Piknikte Buluştu

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası tarafından düzenlenen "Bi'Piknik Sefası" etkinliğinde, 15 bin 800 çalışan ve ailesi bir araya geldi.

24.05.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası tarafından düzenlenen "Bi'Piknik Sefası" etkinliğinde, 15 bin 800 çalışan ve ailesi bir araya geldi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, çalışanlar ve ailelerinin 3 hafta sonu boyunca Sapanca Meşelik Parkı'ndaki piknik organizasyonunda bir araya geldiği kaydedildi.

Toplamda 15 bin 800 çalışan ve yakınının organizasyonda doğayla buluştuğu ifade edilen açıklamada, Ford Otosan'ın "Sen Varsan Hayat Bizim" sloganıyla çalışanlarının sosyal hayatlarına da destek verdiği bildirildi.

Türkiye'nin otomotivde öncü kuruluşu Ford Otosan'ın çalışanlarıyla sosyal hayatta da bir araya gelerek organizasyonlar gerçekleştirmeye devam ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Katılımcılar, 8 Mayıs, 15 Mayıs ve 22 Mayıs Pazar günleri Sapanca Meşelik Parkı'nda eğlenceli vakit geçirdiler. 'Bi'Piknik Sefası' organizasyonuyla Ford Otosan çalışanları aileleriyle doğayla iç içe ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi. Organizasyonun ilk haftası 8 Mayıs'ta 4 bin kişi, 15 Mayıs'ta 7 bin kişi, 22 Mayıs'ta da 4 bin 800 kişi olmak üzere toplamda 15 bin 800 katılımcı eğlenceli vakit geçirdi."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ford Otosan Çalışanları Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement