Ford Trucks 'Kazanç Üssü' Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Ford Trucks 'Kazanç Üssü' Kayseri'de

Ford Trucks \'Kazanç Üssü\' Kayseri\'de

FORD Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın düzenlediği 'Kazanç Üssü' etkinliği bu kez Kayseri'de düzenlenecek.

24.10.2016 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FORD Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın düzenlediği 'Kazanç Üssü' etkinliği bu kez Kayseri'de düzenlenecek.

Kamyon üretim tecrübesi 55 yılı aşan ve müşteri deneyimi ile Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks, 'Kazanç Üssü' etkinlikleriyle müşterileriyle buluşuyor. 12 farklı şehirde düzenlenen etkinliklerin sonuncusu 25-2 6 Ekim tarihleri arasında Ford Trucks Kayseri Metinler Bayisi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliklerde Ford Trucks müşterilerine sunulacak özel ikramlarla beraber, birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Araçlarını servise getiren müşteriler, ücretsiz check-up'tan yararlanacak ve bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye edilecek. Etkinliklerde yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılacak ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar ise 2 yıl garantiye ek olarak 3'üncü yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacak.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ford Trucks 'Kazanç Üssü' Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement