Formayı Giymelerine Rağmen Transferleri Yattı - Son Dakika
Yerel

Formayı Giymelerine Rağmen Transferleri Yattı

Formayı Giymelerine Rağmen Transferleri Yattı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te transfer sürecinde ilginç olaylar yaşanıyor.

15.07.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te transfer sürecinde ilginç olaylar yaşanıyor.

Siyah-beyazlı kulüp, anlaştığını açıkladığı ve siyah-beyazlı formayı giydirdiği Pazarsporlu Muhammed Burak Taşdemir ve Kemal Akbaba ile yollarını ayırırken, Almanya'dan transfer edileceği ifade edilen ve her konuda anlaşıldığı açıklanan Fatih Ceylan ile de anlaşma yapmadı. Efeler, Ankaraspor'a giden Ahmet Kesim'in yerine transfer etmeyi planladığı Galatasaraylı genç stoper Emre Can Coşkun'un A takım ile antrenmanlara çıkması nedeniyle anlaşmaktan vazgeçti .

Sahaya inmesine rağmen kadrosunu henüz oluşturamayan Efeler'de geçtiğimiz günlerde Aydın'a getirilerek imza attırılan Kemal Akbaba'nın Futbol Direktörü Ümit Turmuş'un göreve başlamasıyla veto yediği ifade edilmişti. Genç oyuncu ile ilgili referansların kötü olduğu belirtilerek yolların ayrıldığı bildirilmişti. Öte yandan, Pazarspor'dan 200 bin TL bonservis karşılığı anlaşılan Muhammed Burak Taşdemir'in de Aydın'da babası ile misafir edilmesine rağmen ertesi gün menejerinin devreye girmesiyle yıllık ücretinin büyük bölümünü peşin istemesiyle transferinin rafa kaldırıldığı öğrenildi.

FATİH CEYLAN DA OLMADI

Öte yandan, Almanya'da TSV Grunbach takımında forma giyen Fatih Ceylan ile yapılan telefon görüşmelerinde anlaşma sağlandığı ifade edilirken, Fatih Ceylan ile de anlaşılamamıştı. Tecrrübeli futbolcunun eski kulübü Kayserispor ile Almanya scout sorumlusu olarak anlaştığı yine de önümüzdeki günlerde bazı takımlar ile anlaşabileceği bildirildi.

Galatasaray'dan sağ bek Serdar Rahman Bilik ile birlikte transfer edilmesi planlanan Emre Can Coşkun'un İstanbul ekibi ile birlikte antrenmanlara çıkması nedeniyle transferden vazgeçilmişti. Emre Can, Aydın'a kadar gelmesine rağmen transfer edilemeyen isimler arasında yer aldı.

CAMİA TEPKİLİ

Siyah-beyazlı ekipte camiadan transferde geçen isimlerin alınamaması ile ilgili siyah-beyazlı kulübe tepkiler gelirken,taraftarlar teknik direktör Mustafa Ceviz'in eski öğrencisi golcü oyuncu Hasan Ahmet Sarı ile anlaşılması gerektiğini vurguladı. Bu sezon için PTT 1.Lig hedefi koyulmasını isteyen taraftarlar, Hasan Ahmet Sarı'nın geçtiğimiz sezon 3.Lig'de play off oynayan golcü oyuncunun 34 maçta 25 gol attığının altını çizdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Formayı Giymelerine Rağmen Transferleri Yattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement