Forum Erzurum 'Çevre' Duyarlılığını Ziyaretçileriyle Paylaşıyor - Son Dakika
Yerel

Forum Erzurum 'Çevre' Duyarlılığını Ziyaretçileriyle Paylaşıyor

Forum Erzurum \'Çevre\' Duyarlılığını Ziyaretçileriyle Paylaşıyor

Erzurum’un alışveriş ve yaşam merkezi Forum Erzurum, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çocuklarla birlikte çevre ve doğa bilinci geliştirmek üzere fidan dikme etkinliği gerçekleştirecek.

13.11.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un alışveriş ve yaşam merkezi Forum Erzurum, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çocuklarla birlikte çevre ve doğa bilinci geliştirmek üzere fidan dikme etkinliği gerçekleştirecek.

Çevre Koruma Platformu öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenecek etkinlik kapsamında, 13 Aralık tarihine kadar alışveriş merkezinde kurulan alanda Orman Genel Müdürlüğü'nden temin edilen fidanları dikecek olan çocuklar hem doğa sevgisini öğrenecek hem de keyifli vakit geçirecekler.

'Ağaç yaşken eğilir' atasözünden hareketle çocuklara çevre bilincini aşılamak hedefiyle bir atölye çalışması düzenleyecek olan Forum Erzurum'da renkli saksılar içerisine, çocukların ilgi ve dikkatini çekebilecek detayları içeren çalışmada minik bahçıvanlara teşekkür belgesi ile birlikte küçük poşetler içerisinde tohumlar hediye edilecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Erzurum 'Çevre' Duyarlılığını Ziyaretçileriyle Paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement