Forum Gaziantep'te Tülin Şahin Fırtınası Esti - Son Dakika
Yerel

Forum Gaziantep'te Tülin Şahin Fırtınası Esti

Forum Gaziantep\'te Tülin Şahin Fırtınası Esti

Türkiye genelinde bu yıl beşinci kez düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında Forum Gaziantep’te çok özel bir defilede Gazianteplilerle buluşan Tülin Şahin hayranlarına unutamayacakları anlar yaşattı.

30.09.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde bu yıl beşinci kez düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında Forum Gaziantep'te çok özel bir defilede Gazianteplilerle buluşan Tülin Şahin hayranlarına unutamayacakları anlar yaşattı.

Forum Gaziantep, bu yıl Türkiye genelinde 5.'si düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında, güzelliği ve başarısıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan ünlü manken Tülin Şahin'in katıldığı özel bir defile ile final yaptı. Defilede ayrıca Duygu Akdeniz, Ezgi Bozkurt, Melis Hacı ve Merve Büyüksaraç gibi birbirinden ünlü ve başarılı mankenler yer aldı.

Defile sonrası bir imza günü düzenleyen Tülin Şahin, kendisiyle fotoğraf çektirmek ve imzasını almak isteyen sevenlerinin gösterdiği yoğun ilgi ve sevgi karşısında tekrar Gaziantep'e gelme sözü verdi.

Forum Gaziantep'te bulunan mağazaların özel ürünlerinin sergilendiği defilede Tülin Şahin ile birlikte podyumların profesyonel 15 mankeni çok özel bir defile düzenledi. Tülin Şahin, podyuma çıktığında herkesi güzelliği ile büyüledi ve bir kez daha hayran bıraktı. Katılımın çok yoğun olduğu defileyi izleyenler, bu anları fotoğraf çekerek ve videoya kaydederek ölümsüzleştirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Gaziantep'te Tülin Şahin Fırtınası Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement