Forum Gaziantep Ziyaretçileri, Kazandıran Ekran'la Hediye Yağmuruna Tutuldu - Son Dakika
Yerel

Forum Gaziantep Ziyaretçileri, Kazandıran Ekran'la Hediye Yağmuruna Tutuldu

Forum Gaziantep Ziyaretçileri, Kazandıran Ekran\'la Hediye Yağmuruna Tutuldu

Forum Gaziantep ziyaretçileri bu hafta da hem eğlence hem hediye yağmuruna tutuldu.

24.08.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Gaziantep ziyaretçileri bu hafta da hem eğlence hem hediye yağmuruna tutuldu.

15-21 Ağustos tarihlerinde Forum Gaziantep'i ziyaret edenler, Kazandıran Ekran'la hem farklı bir deneyim yaşayarak eğlendiler hem de birbirinden güzel hediyeler kazandı.

Gaziantep'in ziyaretçilerine daima kazandıran alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Kazandıran Ekran ile ziyaretçilerini bu kez de hem eğlendirdi hem de onlara yüzlerce hediye kazandırdı. 15-21 Ağustos tarihleri arasında her gün Forum Gaziantep'i ziyaret edenler, alışveriş merkezinde dolaşırken birdenbire ekrandan kendilerine seslenen bir sunucu ile etkileşime geçerek eğlenceli yarışmalara katılma fırsatı buldu.

Forum Gaziantep ziyaretçileri, ekranda gördükleri sunucu ile birlikte sessiz sinema gibi yarışmalara katıldı, hem katılımcılar ve yakınları hem de etrafta yarışmaları izleyenler kahkaha dolu ve heyecanlı dakikalar yaşadılar. İki dakika içinde doğru cevabı veren ziyaretçiler ise sunucuyla selfie çektiler ve selfie'yi danışma masası görevlilerine göstererek birbirinden değerli hediyeler kazanmanın mutluluğunu yaşadılar.

Gaziantep'te alışverişine değer katmak isteyen ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkes artık Forum Gaziantep'te buluşuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Gaziantep Ziyaretçileri, Kazandıran Ekran'la Hediye Yağmuruna Tutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement