Forum Kayseri'de Deneyimli Anneler Konuştu - Son Dakika
Yerel

Forum Kayseri'de Deneyimli Anneler Konuştu

Forum Kayseri\'de Deneyimli Anneler Konuştu

Anne ve bebeklerin dünyasında, deneyimin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, toplantılarının Kayseri ayağı Forum Kayseri'de gerçekleştirildi.'Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor' ile Kayserili anne ve anne adaylarıyla...

27.03.2013 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne ve bebeklerin dünyasında, deneyimin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, toplantılarının Kayseri ayağı Forum Kayseri'de gerçekleştirildi.

Bebek bezi, bebek kozmetik ve temizlik ürünleri markalarından Canbebe, Forum Kayseri AVM'de,

'Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor' ile Kayserili anne ve anne adaylarıyla buluştu. Ürün Müdürü İdil Önce, kitaplarda yazmayan, uzmanların öneri listesinde yer almayan birçok fikir, düşünce ve deneyimin paylaşılacağı bir annelik platformu olarak tasarladıklarını söyledi. Her annenin kendi çocuğunda yaşadığı farklı deneyimler olduğuna dikkat çeken Önce, annelik tecrübelerine çok önem verdiklerini ifade etti. Önce, etkinlik kapsamında yapılan toplantıları için, gazeteci yazar Pınar Reyhan Özyiğit, Parents Dergisi Yayın Yönetmeni Nora Romi, Posta Gazetesi Eğitim Editörü Nilüfer Kas ile çıktıkları yolculukta çok sayıda olumlu geri dönüş aldıklarını vurguladı. İdil Önce, verdiği bilgilerde şunları söyledi:

"Hepimizin yakından tanıdığı bu üç ismin iki ortak özelliği var. Birincisi anne, ikincisi de gazeteci olmaları. Karakter ve düşünce olarak birbirinden çok uzaklar. Zaten bizim amacımız da farklı annelik deneyimlerini tüm Türkiye ile paylaşmaktı. Çünkü hem bizim kişisel özelliklerimiz hem de çocuklarımızın kişisel özellikleri birbirinden çok farklı. Bu nedenle hemen her anne kendi çocuğu için farklı bir formül uyguluyor. Biz de farklı karakter ve deneyimleri buluşturduğumuz toplantılarda, hem deneyimlerimizi anlatmayı, hem de anneleri daha yakından dinlemeyi hedefliyoruz."

Forum Kayseri'de gerçekleştirilen toplantı da, Pınar Reyhan Özyiğit, annelik, oyun arkadaşlığı ve iş yaşamını bir arada yürütmenin sırlarını verirken, kendi hayatı gibi oğlunun da bir hayatı olduğuna inanan Nora Romi, çocuklarla nasıl arkadaş olunması gerektiğini örneklerle anlattı. Nilüfer Kas ise, bir tutam kontrol, bir çimdik paranoya, bir tatlı kaşığı otorite, yarım bardak bağımlılık, bir kilogram titizlik ve sonsuz sevgiyle gerçekleşen annelik deneyimlerini Kayserili anne ve anne adaylarına anlattı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Kayseri'de Deneyimli Anneler Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement