Forum Trabzon'dan, 1461 Trabzon Kulübüne Hediye - Son Dakika
Yerel

Forum Trabzon'dan, 1461 Trabzon Kulübüne Hediye

Forum Trabzon\'dan, 1461 Trabzon Kulübüne Hediye

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi, 1461 Trabzon kulübüne 30 adet televizyon hediye etti.

08.04.2013 13:02  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi, 1461 Trabzon kulübüne 30 adet televizyon hediye etti.

PTT 1. Ligde mücadele eden 1461 Trabzon'un yeni binasını ziyaret eden ve 30 adet televizyon hediye eden Forum Trabzon AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut, 1461 Trabzon takımının Trabzon şehri için çok önemli olduğunu söyledi.

Forum Trabzon AVM'nin şehrin ajandasını takip ettiğini belirten Forum Trabzon Genel Müdürü Erdinç Bulut, "Forum AVM olarak şehrin dinamiklerini sosyal ajandasını takip eden bir işletmeyiz. Şehir için önemli bir kaynak olan 1461 Trabzon kulübümüz bizler için en az şehrimiz kadar önemli. Bu anlamda onların gelişimine, onların sportif mücadelesine çalışmalarına destek olabilmek amacıyla çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Sosyal tesislere bizlerinde de katkısı olsun istedik. Bütün herkese çok teşekkür ediyorum çok güzel bir tesis kazandırmışlar. Bu anlam da hayırlara vesile olur inşallah. Başarılarının devamını diliyoruz. Büyük bir heyecanla kendilerini takip ediyoruz" dedi.

1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ise yaptığı konuşmada, "Forum alışveriş Merkezi Trabzon'da sosyal projelere katkısını sponsorluk anlamında devam ettiriyor. Bunlardan bir tanesi de 1461 Trabzon bu anlam da kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni yapılan binamıza 30 adet televizyon ihtiyacını 1461'e Forum yönetimi hediye etti. Bu hediyelerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sponsorluğun başı olur bundan sonra büyük projelere koşarken yanımızda Forum Alışveriş Merkezi'ni görürüz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Trabzon'dan, 1461 Trabzon Kulübüne Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement