Forza Motorsport 6 Performans Testi - Son Dakika
Teknoloji

Forza Motorsport 6 Performans Testi

Bundan iki gün evvel Forza Motorsport 6 ile ilgili yaptığımız haberde, yapımın oynanabilir demosundan ve oynanış videolarından bahsetmiştik. Bildiğiniz gibi Xbox One için özel olarak geliştirilen Forza Motorsport 6'nın demosu şuan oynanabilir bir durumda.

04.09.2015 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

forza-motorsport-detayları

Bundan iki gün evvel Forza Motorsport 6 ile , yapımın oynanabilir demosundan ve oynanış videolarından bahsetmiştik.

Bildiğiniz gibi Xbox One için özel olarak geliştirilen Forza Motorsport 6'nın demosu şuan oynanabilir bir durumda. Herkese açık bir şekilde yayınlanan demoyu, Xbox One Marketi'nden indirip deneyebilirsiniz. Bugün paylaşılan bir video, yine yapıma ait olan demoyla ilgili diyebiliriz. Xbox One'da 1080p/60 fps değerinde çalışan yapım gerçekten kaliteli bir simülasyon tecrübesi sunmaya hazırlanıyor. Forza Motorsport 6'nın 60 fps hedefinden dolayı maalesef bazı durumlarda kısıtlamaya gidilmiş durumda… Araç grafikleri her ne kadar başarılı görünse de çevre, gölgeler ve ışıklandırmalar için aynı şeyi söylemek biraz zor görünüyor. Özellikle PS4'e özel olarak piyasaya sürülmüş olan Driveclub ve yakında gelecek olan Need for Speed gibi oyunlarında yanın zayıf kalan görsellik, yapımın sunduğu diğer içeriklerle kapatılmaya çalışılıyor.

Eğer hız sizin için önemliyse yapımın sunduğu 60 fps değeri isteğinizi yerine getirecektir. Dilerseniz şimdi yapımın demo versiyonunda ortaya koyduğu performans testini izleyelim.

Forza Motorsport 6 Performans Testi

Forza Motorsport 6'nın çıkış tarihi, Xbox One için özel bir şekilde 18 Eylül olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Forza Motorsport 6 Performans Testi
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Forza Motorsport 6 Performans Testi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement