Foto Blue Bayraklı'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Foto Blue Bayraklı'da Açıldı

Foto Blue Bayraklı\'da Açıldı

Mesleğe yaklaşık 40 yılını veren fotoğraf sanatçısı Nail Çırak Alija İzzetbegoviç Caddesi No: 49 A Manavkuyu Bayraklı İzmir adresinde yeni stüdyosunu açtı.

22.05.2015 14:15  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılış kokteylinde dostlarının yalnız bırakmadığı Nail Çırak 1977'den beri fotoğrafçılığı değişik konseptlerde salon, moda, stüdyo, moda, reklam, tanıtım fotoğrafçılığı yaptığını ifade etti. Miss Model, Miss Turkey gibi uzmanlık ve ustalık gerektiren alanlarda da altı yedi sene çalıştığını ifade eden Nail Çırak, "Fotoğraf dalında aklınıza ne gelirse hepsinin çekimini yapıyoruz. Tanıtım filmi dahil, tanıtım film organizasyon, düğün davet organizasyon vb. Ayrıca model yetiştiriyorum aynı zamanda. Aynı zamanda ajans hizmeti veriyorum. Miss Model'e Mis Turkey'e kız gönderiyorum" diye konuştu.

Kendisini diğer stüdyolardan farkını sorduğumuz fotoğraf sanatçısı Nail Çırak, "Diğerlerinden ayrıcalığımız düğün fotoğrafçısı sadece düğün fotoğrafçısıdır. Moda fotoğrafçısı sadece moda fotoğrafçısıdır. Ama ben kendimi her konuda uzmanlaşmış olarak görüyorum. Salon, stüdyo, moda, reklam, ürün tanıtım fotoğrafçılığını yıllarca başarıyla yaptım. Yıllarımı verdim. Kendimi geliştirdim. Sektörde kaliteyi yükselteceğime inanıyorum. Tanıtım filmi dahil, fotoğraf, film, tanıtım organizasyon, düğün, davet organizasyon işlerini profesyonelce en üst kalitede yapacağıma inanıyorum"ifadelerini kullandı.

Açılışta rol alan Türkiye'nin tanınmış foto modellerinden Özge Yüksel giydiği gelinlik ve Dünyaca ünlü saç stilisti Harun Cici'nin kuaför ve makyaj desteğiyle bütün dikkatleri üzerinde topladı. Harun Cici, "Değerli dostum Nail Çırak'ın başarılı bir performans göstereceğine inanıyorum. Kendisine HC elife ailesi olarak başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foto Blue Bayraklı'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement