Fotoğraf Dostlarından Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Dostlarından Örnek Davranış

Fotoğraf Dostlarından Örnek Davranış

Manisa Fotoğraf Dostları grubu, ilk fotoğraf sergisini Forum Magnesia AVM’de 13-16 Aralık tarihleri arasında açacak.

09.12.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Fotoğraf Dostları grubu, ilk fotoğraf sergisini Forum Magnesia AVM'de 13-16 Aralık tarihleri arasında açacak. Fotoğrafseverlerin kendi imkanlarıyla bastırdıkları fotoğraflardan elde edilecek gelir, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'na bağışlanacak.

Fotoğraf eğitimi alan bir grup fotoğraf severler tarafından, "Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor" sloganıyla oluşturulan "Manisa Fotoğraf Dostları" grubu ilk karma sergisini açıyor. 13 Aralık tarihinde 14.00'de Forum Magnesia AVM'de açılacak olan sergi 4 gün süreyle fotoğrafseverlerle buluşacak. Grup üyeleri, yapmış oldukları çeşitli gezilerden derledikleri fotoğrafları sergileyecek. 30 fotoğraftan oluşan sergide 100 TL'ye satılacak fotoğraflardan elde edilecek gelir Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak.

"Her fotoğraf ayrı arkadaşımız tarafından çekildi"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fotoğraf ve Grafik Eğitmeni Nazmi Çaykara, "Manisa Fotoğraf Dostları grubu olarak, düzenlemiş olduğumuz geziler sonucu çekmiş olduğumuz fotoğraflardan ilk karma sergimizi açacağız. Sergilenecek her fotoğraf ayrı bir arkadaşımız tarafından çekildi. Manisa'da fotoğrafa olan merakı arttırmak adına açacağımız sergi, yardıma da vesile olacak. Şayet alıcı bulursa satacağımız fotoğraflardan elde edeceğimiz gelir Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak. 4 gün açık kalacak olan sergimize tüm fotoğraf sevenleri bekliyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Dostlarından Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement