Fotoğraf Severler Piazza'da Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Severler Piazza'da Buluşuyor

Fotoğraf Severler Piazza\'da Buluşuyor

Şanlıurfa’da fotoğraf sanatını sevdirmek ve yaygınlaştırmak için kurulan Göbeklitepe Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (GEFODER) Kursiyer Sergisi, Piazza’da açılıyor.

24.12.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da fotoğraf sanatını sevdirmek ve yaygınlaştırmak için kurulan Göbeklitepe Fotoğraf Sanatı Derneği'nin (GEFODER) Kursiyer Sergisi, Piazza'da açılıyor.

Her köşesi, tarihin derinliklerinden gelen köklü bir kültürün izlerini yansıtan Şanlıurfa'da kurulan ve adını, dünyanın ilk tapınağının bulunduğu Göbeklitepe'den alan (GEFODER) kursiyerleri deklanşörleriyle tespit ettikleri karelerden oluşan karma sergi, 26 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfalılarla buluşacak. GEFODER kursiyerlerinin vizörden objektife, oradan da kağıda aktarıp, Şanlıurfa'yı bütün kültürel dokusuyla yansıttığı fotoğraflar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Balıklıgöl'ü, Harran'ı, Göbeklitepe'si ve kutsal mekanlarıyla tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan"Peygamberler Şehri" Şanlıurfa'nın, renkli ve otantik dokusundan özenle seçilmiş fotoğrafların yer alacağı sergi 4 Ocak'a kadar ücretsiz olarak gezilebilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Severler Piazza'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement