Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Aa Muhabirleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Aa Muhabirleri Ödüllendirildi

Hizan Kaymakamlığı'nca düzenlenen "Hizan Kışta Güzeldir" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri ödüllerini aldı.

24.03.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığı'nca düzenlenen "Hizan Kışta Güzeldir" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri ödüllerini aldı.

Kaymakamlıkta düzenlenen ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Sedat İnci, Hizan'ın her mevsim farklı bir güzelliğe büründüğünü söyledi.

Düzenledikleri fotoğraf yarışmasıyla ilçenin doğal güzelliklerini tanıtma fırsatı yakaladıklarını ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Her mevsimin birbirinden daha güzel yaşandığı Hizan'ın bu güzelliklerini ortaya çıkararak insanların beğenisine sunmak ve ilçemizin tanıtımında kullanmak için profesyonel veya amatör bütün herkesin katıldığı fotoğraf yarışmasını sonuçlandırdık. Deneyimli fotoğrafçıların Hizan'ın birçok yerinden yaptıkları çekimlerle katıldıkları fotoğraf yarışmasında, iddialı yüzlerce kaliteli fotoğraf arasından dereceye girecek ilk üç fotoğrafı belirlemek çok zor oldu. İlkbaharda '4 Mevsim Hizan' adı altında ulusal çapta fotoğraf yarışması düzenleyecek ve yarışmaya fotoğrafçılık kulüplerini davet edeceğiz. Şenlik havasında foto safari düzenleyeceğiz. Hizan her yönüyle güzel. İnsanıyla, tabiatıyla, doğasıyla ve tarihiyle, çok büyük değerlere sahip ama biz bu değerlerin farkına varmamışız."

Kaymakam  İnci, yarışmada  dereceye giren AA Bitlis muhabiri Yunus Okur, AA Hizan ilçe muhabiri İbrahim Yaldız ve  Yunus Emre Anaokulu öğretmeni Gökçe Nur Haspolat'ı tebrik ederek tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Dereceye giren yarışmacılar ise ilçede ilk kez fotoğraf yarışması düzenlediği ve fotoğraflarını tanıtma imkanı sunduğu için Kaymakam İnci'ye teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Aa Muhabirleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement