Fotoğrafçılar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Fotoğrafçılar Ödüllendirildi

Fotoğrafçılar Ödüllendirildi

Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) tarafından koordine edilen fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

12.10.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) tarafından koordine edilen fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, MYSIA 2014 Uluslararası Havacılık Festivali kapsamında, Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK), Körfez Sportif Havacılık Kulübü, Zeytin Fotoğraf Derneği (ZEYFOD) ve Ayvalık Fotoğraf Topluluğu'nun (AYFOT) katıldığı, fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. FG Havacılık Uçuş Eğitimi ve Bakım Merkezinde düzenlenen törenle ödüllerini alan yarışmacıların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yarışmanın birinci ve ikinciliğini kazanan Necla Kayan'a uçuş hediyesinin yanında uçak maketi ve teşekkür belgesi, yarışmanın üçüncüsü Ayşe Filiz Bağcı'ya da uçak maketi ve teşekkür belgesi verildi.

Körfez Sportif Havacılık Kulübü başkan yardımcısı Adem Kuşçuoğlu zor şartlarda gerçekleştirilen havacılık festivaline desteklerinden dolayı fotoğraf kulüplerine teşekkür etti.

Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) başkanı Özcan Şimşek ise Körfez Sportif Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen havacılık festivalinin bölgeye hareket kazandırdığını ve bu tip organizasyonların körfezin tanıtımında önemli etkisinin olduğunu söyledi.

Plaketlerin tesliminden sonra yarışma birincisi Necla Kayan'a, Mustafa Gürer yönetimindeki uçak ile körfez gezisi yaptırıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğrafçılar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement