Fotoğrafçıların Gözünden "Kadın Erkek Dayanışması" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Fotoğrafçıların Gözünden "Kadın Erkek Dayanışması" Sergisi

Fotoğrafçıların gözünden "Kadın Erkek Dayanışması" sergisi- Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın Erkek Dayanışması" fotoğraf sergisi açtı Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği'nce (FSK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başkentte "Kadın Erkek Dayanışması" sergisi açıldı.

03.03.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fotoğrafçıların gözünden "Kadın Erkek Dayanışması" sergisi- Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın Erkek Dayanışması" fotoğraf sergisi açtı Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği'nce (FSK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başkentte "Kadın Erkek Dayanışması" sergisi açıldı. TBMM Mustafa Necati Kültür Evi Sergi Salonu'ndaki açılışa TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Özer, Başkent Ankara Meclisi Sivil Toplum Kuruluşları Kurulu üyesi Yunus Ensari ve FSK Kurucu Onursal Başkanı Dursunali Sarıkoç katıldı.FSK Başkanı Mehmet Akif Gökyokuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında aylar önce bir proje grubu oluşturduklarını ve guruptaki fotoğrafçıların çalışmalarının sergide görücüye çıktığını söyledi.Kadın ve erkeklerin günlük hayatta beraber yaptıkları işleri konu alan 34 fotoğrafın görülebileceği sergi, 8 Mart'a kadar açık kalacak. -Fotoğrafçıların gözünden "Kadın Erkek Dayanışması" sergisi-8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Fotoğrafçıların Gözünden "Kadın Erkek Dayanışması" Sergisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fotoğrafçıların Gözünden 'Kadın Erkek Dayanışması' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.


Advertisement