Fotoğraflar // İstanbul'da Yunus Koca İçin Fatih Camii'nde Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Fotoğraflar // İstanbul'da Yunus Koca İçin Fatih Camii'nde Gıyabi Cenaze Namazı

Fotoğraflar // İstanbul\'da Yunus Koca İçin Fatih Camii\'nde Gıyabi Cenaze Namazı

Diyarbakır'da dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için ikindi vakti Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

01.09.2015 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için ikindi vakti Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Fatih Camii'nde, ikindi namazının ardından cami avlusunda toplanan AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı. Namaza, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca, Erkan Kandemir, Ravza Kavakçı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ile gençlik kolları üyeleri katıldı.

CENAZE NAMAZININ ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Kılınan cenaze namazı ve duanın ardından basın açıklamasını okuyan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Yunus Koca'nın acısına ortak olmak için toplandıklarını belirterek, "Yunus kardeşimizin şehit olduğu yolda her gün ilk günkü azim ve kararlılıkla yürüyen kıymetli arkadaşlarımız, 8 Haziran'dan bu yana kana ve gözyaşına boğulan ülkemizde, dün dava arkadaşımız Yunus Koca'nın şehit edildiği haberini aldık. Şehit ne demektir diye bize bir kez daha hatırlattı Yunus kardeşimiz Şehit, Allah yolunda hayatını kaybedenlerdir. Bizler, Yunus kardeşimizin Allah yolunda mücadele verdiğinin şahidiyiz. Şunu asla unutmamalıyız; bizler eli silahlı değil, göğsü imanlı bir gençliğiz. Yunus kardeşimizin ve şehitlerimizin aziz ruhları için, kapı kapı bu karanlığı yenme azmimizi anlatacağız dedi.

ECZANEYE GİDERKEN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Eski AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, dün kendisine ait eczaneye gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili bugün 2 kişi gözaltına alınmıştı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fotoğraflar // İstanbul'da Yunus Koca İçin Fatih Camii'nde Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement