Fotoğraflarla Göksun" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Fotoğraflarla Göksun" Sergisi Açıldı

Fotoğraflarla Göksun" Sergisi Açıldı

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fotoğraf Sanatçısı, Yazar ve Göksun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gören’in “Fotoğraflarla Göksun” adlı kişisel serginin açılışını gerçekleştirdi.

10.01.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fotoğraf Sanatçısı, Yazar ve Göksun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gören'in "Fotoğraflarla Göksun" adlı kişisel serginin açılışını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi'nde açılan sergi, Göksun'un tarihi yerlerini, akarsularını, ormanlarını ve endemik bitkilerinin yer aldığı fotoğraflar, fotoğraf severlerin ilgisiyle karşılaştı.

Sergiyi gezen Vali Güvençer, "Uzun yılların emeğine dayalı fotoğraf sergisinin açılışını yaptık, gezdik. Sadece Göksun'un tabiat manzaralarının değil bunları görerek objektifler aracılığıyla, tablolara yansıtarak bizlerle paylaşmayı başarmış bir kardeşimizin açılışında bulunduk. Sergide gördüğümüz fotoğraflar ruhumuz için tedavi niteliğinde olmuştur. Aynı zamanda yazıp, çizdiğini bildiğim duyarlılığını ve gönül zenginliğini hissettiğim değerli kardeşim Mehmet Gören'i tebrik ediyorum" dedi.

Mehmet Gören ise, "Uzun bir zamanda belli bir emekle ortaya çıkan Göksun Fotoğraflarını sergilemek, vatandaşlarımıza göstermek gayreti içerisinde bulundum. Bugün bu amacıma kavuştum. Fotoğraf çekmenin hayatımda çok büyük bir mutluluk olduğunu ifade etmek isterim. Bugün burada beni yalnız bırakmayan Kahramanmaraş Halkına, dostlarıma, arkadaşlarıma ve özellikle Kahramanmaraş Valimiz Mustafa Hakan Güvençer ve Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan beyefendilere çok teşekkür ederim" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Fotoğraflarla Göksun' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement