Fotoğraflarla Salihli Albümü Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Fotoğraflarla Salihli Albümü Tanıtıldı

Fotoğraflarla Salihli Albümü Tanıtıldı

Salihli Belediyesi'nin 35.Kültür yayını olan "Fotoğraflarla Salihli" kitabının tanıtım toplantısı Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştirildi.

09.09.2013 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi'nin 35. Kültür yayını olan "Fotoğraflarla Salihli" kitabının tanıtım toplantısı Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Sungur ve Altan Serpil, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Ahmet Öztekin, Kültür Sanat Danışmanı Alper Erdoğmuş, kitabın editörlüğünü yapan Nurhayat Talay, Sökmen Talay ve gazeteciler katıldı.

Basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "35. yayınımız olan "Fotoğraflarla Salihli" isimli kitabımız Salihli'nin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan bir çalışma. Bu çalışma fotoğraf sanatçılarının Salihli'ye dair çektiği karelerden oluşuyor. Belediye olarak 10 gazeteci arkadaşımızı bu çalışma için Salihli'ye davet ettik. Sart'ta, Allahdiyen'de, Adala'da, Demirköprü Barajı'nda foto safari düzenledik. Bu kitap o foto safaride çekilen karelerden oluşturulmuştur. Bu albümün oluşmasında bize destek olan Nurhayat Talay ve eşi Sökmen Talay'a, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr Ahmet İmançer'e, Foto Muhabirleri Derneği İzmir Şube Başkanı ve Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Kemal Kadiroğlu'na, Yeni Asır Gazetesi'nden Fatma Kadiroğlu'na, Posta Gazetesi çevre ve gezi yazarı Ahmet Akansu'ya, Habertürk Gazetesi Foto Muhabiri Mehmet İnmez'e, emekli gazeteci ve fotoğraf sanatçıları Fikret Ay ve Kenan Seven'e çok teşekkür ediyoruz."

Kitabın Editörü Nurhayat Talay ise "İzmir'deki fotoğraf sanatçıları ve muhabirlerle birlikte Mayıs ayında Salihli ve çevresinde üç günlük bir gezimiz oldu. Bu gezide çekilen fotoğraflardan bir albüm oluşturduk. Bu albümü önümüzdeki günlerde bir sergi ile pekiştirip vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Kitap konusunda bize destek olan Belediye Başkan yardımcılarıma ve Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay'a çok teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraflarla Salihli Albümü Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement