BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'de 1 Saat Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'de 1 Saat Gözaltına Alındı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de gözaltına alındı. 1 saat gözaltında kalan Destici, daha sonra serbest bırakıldı.

05.05.2016 09:01  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki havaalanında gözaltına alındı. Destici, yaklaşık 1 saat sonra serbest bırakıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet İsrail'den Türkiye'ye döndüğü sırada havalimanında sorguya alındığı bildirildi. Destici'nin "Arkadaşlarımı almadan İsrail'den gitmem" dediği ve pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındığı söylendi. Bunun üzerine Destici'nin pasaport kontrolüne gitmeyi reddettiği ifade edildi.

SABAH GÖZALTINA ALDILAR

Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, BBP lideri Mustafa Destici ve beraberindeki heyet, Miraç Kandili nedeniyle Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti. 4 günlük ziyaret ve temasların ardından Destici ve beraberindeki heyet Türkiye'ye dönmek üzere Tel Aviv Havalimanı'nda sabah saat 07.30'da (TSİ) sorguya alındı. Sorguya alınma gerekçesi konusunda Destici ve beraberindeki heyete bilgi verilmediği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

1 saat gözaltında kalan Mustafa Destici ve arkadaşları daha sonra serbest bırakıldı.

BBP Genel Başkan Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti getirecek uçağın bugün saat 13.30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanında olacağı belirtildi.

BBP'DEN İLK AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Konu ile ilgili BBP Medya'nın Twitter hesabından atılan tweette ''SON DAKİKA: İsrail polisi havaalanında Genel Başkan Yardımcınız İlker KAYALIOĞLU ve partililerimizi bir buçuk saat sorguya aldı. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici: Arkadaşlarım gelmeden pasaport kontrolüne gitmem uçağa binmem dedi'' ifadelerine yer verildi.

DÜN TWEET ATMIŞTI

BBP lideri Destici dün gece, "Mescid-i Aksa'da bir cenaze bir de nikah merasimine katıldık. Yafa'da Osmanlı topları ve ecdad eseri Mahmudiye Camisi" diye tweet atmıştı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu ve Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Miraç Kandili öncesi İsrail'e gitmişti. Sosyal medyada yer alan fotoğrafta, İsrail kontrolünde bulunan Mescid-i Aksa'ya giden Destici ve arkadaşları, Mirac gecesini burada idrak ettikten sonra Türk bayrağını açarak, objektiflere poz vermiş.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail\'de 1 Saat Gözaltına Alındı

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'de 1 Saat Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • Bitlisli: Hemen asın, çünkü ırkçı... 22 19 Yanıtla
  • Lice: Lan ülkücüler liderinize çuval geçirirlerse ne olacak 18 16 Yanıtla
  • Efuli: israil kanali fox ailenizi ve kendinizi uzak tutun.! 26 6 Yanıtla
  • .....: Yazmayı biliyorsunuz da birazda haberi okuyun adam Filistine gitmiş gidip bir Yahudinin nikahına katilmamamis biraz akıl olsun sizde anlarsınız 16 9 Yanıtla
  • ALBATROS: GONLUMUZ YUREGIMIZ SENINLE AHA BU CHP LI DUDDURULER VEDE FISTANLI HDPKK LILERIN INADINA YUREKLIYMISSIN FILISTINI KUDUSU ZIYARET ETMEKLE ORALARI GITMESEKTE GORMESEKTE BIZ MUSLUMANLARIN TOPRAGI OLDUGUNDAN KALBIMIZLE IMANIMIZLA ORALARI BIZIMDIR AMMA VELAKIN BIZIM BU CHP LILE VEDE HDPKK LI DUDDURULERE KALIRSA YASADIKLARI TOPRAKLARI BILE KORKUDAN BIRAKIP KACCAKLARDA ALLAHTAN BIZ INANLAR VATAN SEVERLER GOGSUMUZU SIPER EDIYORUZDA SAYEMIZDE NEFES ALIYORLAR 9 12 Yanıtla
  • dersim: güzelce bide dövseler iyi olurdu 9 10 Yanıtla
  • FİLİSTİN: muhterem çok bilmiş arkadaşlar filistine gitmek için hangi ülke(?) gümrüğüne giriyorsunuz (kabul etmesek de),işkembeden sallamayalım 17 1 Yanıtla
  • ohaaa: lan bu nasıl bir olay ısrail kim nasıl cüret eder 6 11 Yanıtla
  • UYANIKLAR SİZİ: desticinin israilde neişi var acaba. yıllar önce muhsin yazıcıoglu da kimseden habersiz ingiltereye gidip lordlar kamarasında konuşma yapmıştı. ama sonu iyi olmadı. 10 6 Yanıtla
  • akgenclik: Eyyyyy destici sen bizim ekmegimize nasıl göz dikersin, bizim işimize çomak sorarsan kadim dostumuz israil senin haddini bildirir 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement