Fox Tv Dizileri Yayından Kaldırmasın Diye Büyük Kampanya! - Son Dakika
Magazin

Fox Tv Dizileri Yayından Kaldırmasın Diye Büyük Kampanya!

Fox Tv Dizileri Yayından Kaldırmasın Diye Büyük Kampanya!

Fox TV’de Babam Sınıfta Kaldı dizisinin bitmesinin ardından şimdi de Bir Aşk Hikayesi’nin 26 Kasım’da 31. bölümüyle ekrana veda edeceği haberinin şoku yaşanıyor.

19.11.2013 01:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu arada Fox dizilerinin fan gruplarının sosyal medya hareketliliği gözlerden kaçmıyor.

Bir Aşk Hikayesi dizisinin fanları Twitter’da açtıkları #AcunBirAskHikayesineSahipCık tag’iyle seslerini duyurma çabası içine girdiler. Bir Aşk Hikayesi’nin bitirileceğini öğrenen fanlar çareyi TV8′i satın alan Acun Ilıcalı’da buldular. Fox’ta biten dizilerini TV8 ekranında görmeyi hedefleyen fan gruplarının muratlarına erip eremeyecekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sosyal medyada hareketlenme bununla da sınırlı değil. Fox’un sevilen diğer dizisi Sana Bir Sır Vereceğim’in fan grupları da #FoxFanlarınıDelirtmeSBSVsaatleriniDüşürme tag’i ile attıkları tivitlerle Twitter’da TT oldu. Dizilerine sahip çıkma niyetindeki fanlar dizinin saatlerinde belli bir kısıtlamaya giden Fox TV’ye karşı tepkilerini ifade ettiler.

Öte yandan Lale Devri dizisinin fanları iki dizinin fan gruplarına sosyal medyada destek veriyor. Genellikle kendi aralarında anlaşamayan ve sert tartışmalar yaşayan fanların aralarındaki bu işbirliği ilginç bir dayanışmayı gözler önüne seriyor.

Öyle görülüyor ki fan grupları dizilerini bir bir bitirme kararı alan Fox TV’nin başını ağırtacağa benziyor. (Medyabey)

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Fox Tv Dizileri Yayından Kaldırmasın Diye Büyük Kampanya! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement