Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'na Başvurular Başladı - Son Dakika
Güncel

Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'na Başvurular Başladı

Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması\'na Başvurular Başladı

Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'na başvurular başladı.

26.01.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'na başvurular başladı.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye'nin gençlik markası Vodafone FreeZone'un sponsorluğunda, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması, gençleri müzik sahnesine taşımaya hazırlanıyor.

3 yıldır Türkiye'den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmanın elemeleri mart ve nisan aylarında İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapılacak. Liseli müzisyenler elemelerde en iyi performanslarını sergilemek üzere gruplarını kuracak, yarışmaya katılacak ve okullarını temsil edecek. Liseliler para ödülünün yanı sıra tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunu okullarına kazandırmak için de yarışacak.

Türkiye'nin 81 ilinden okullar İstanbul, Ankara ve İzmir'den birisinde yarı finale çıkmak üzere başvurabilecek. Büyük final ise 9 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek. Yarışma için ayrıntılı bilgiye "VodafoneFreezone.com" internet adresinden ulaşılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösterirken kültür-sanatı destekliyor, gençlere 'Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZone'la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız' diyoruz. Bu yıl da sponsor olduğumuz Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'yla gençlere, kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunmayı amaçlıyoruz.

18 yıldır gençlere yönelik en kapsamlı müzik yarışması olan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması ile liseli gençlere müzikteki yeteneklerini sergileme ve kendilerini ifade etme özgürlüğü sunuyoruz. Bu sene de liseli gençleri, müzikle kendilerini özgürce ifade etmek üzere Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'na davet ediyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'na Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement