Freezone'lulara Aras Kargo'dan Yüzde 30 İndirim - Son Dakika
Güncel

Freezone'lulara Aras Kargo'dan Yüzde 30 İndirim

Vodafone FreeZone ile Aras Kargo iş birliğinde hayata geçen kampanyayla Vodafone FreeZone'lular kargo ihtiyaçlarını yüzde 30 indirimle karşılayabilecek.

26.10.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone FreeZone ile Aras Kargo iş birliğinde hayata geçen kampanyayla Vodafone FreeZone'lular kargo ihtiyaçlarını yüzde 30 indirimle karşılayabilecek.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, Aras Kargo iş birliğiyle gençlere özel kargo kampanyası başlattı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone FreeZone'lular "ARAS" yazıp 6666'ya SMS göndererek kampanya şifresini alabilecek. Şifreyi Aras Kargo şubelerine bildiren Vodafone FreeZone'lular tüm gönderimlerini yüzde 30 indirimli yapabilecek.

Vodafone FreeZone'lular Aras Kargo kampanya şifrelerine SMS kanalı dışında FreeZone'lulara özel Avantaj Cepte uygulamasıyla da anında ulaşabilecek. iPhone ve Android cihazlara uyumlu akıllı telefon uygulamasını ücretsiz indirmek için "AVANTAJ" yazıp 6666'ya göndermek yeterli olacak. Aras Kargo kampanyasıyla birlikte Avantaj Cepte, Vodafone FreeZone'luların bütçelerine yıl boyu süren fırsat ve tekliflerle katkıda bulunacak.

Vodafone FreeZone'un Aras Kargo iş birliğiyle hayata geçirdiği kampanya 13 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında devam edecek. Kampanyadan yararlanacaklar Aras Standart, Aras Günaydın, Aras Uçak, Aras Randevulu hizmetleriyle gönderim yapabilecek. Ayrıca gençler adresten alım, adrese teslim, telefon ve SMS ile bildirim ek hizmetlerinden faydalanabilecek.

"Üniversite öğrencilerine taşıma kolaylığı sağlayacağız"

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konuya ilişkin açıklamasında, bu kampanyayla  özellikle üniversite öğrencilerine taşıma kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti.

Abonelerinin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalıştıklarını belirten Buruk, her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmak üzere mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdiklerini hatırlattı.

Buruk, şunları kaydetti:

"Yaptığımız araştırmalarda gençlerin hayatlarındaki sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu sorumlulukların arasında kendilerine özgürlük alanları yaratmaya, limitleri biraz da olsa esnetmeye çalıştıklarını gözlemledik. 'Zorunluluklar var, Vodafone FreeZone'la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız' diyerek gençleri zorunluluklarından az da olsa uzaklaştıracak birçok fırsat yaratmayı amaçladık.

Bunun için avantajlı tarifeler, akıllı telefon fırsatları, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktiviteleri de içine alan birçok alanda onlara desteğimizi sürdürüyoruz. İçlerinden geldiği gibi, özgürce yaşamaları için sunacağımız fırsatları yakalamaları için gençleri Vodafone FreeZone'un özgür dünyasına davet ediyoruz."

Aras Kargo Ticari Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkin Küçük ise Aras Kargo'nun vizyonunda müşterilerinin mutluluğuna odaklanmış bir hizmet anlayışı olduğunu belirterek, bu kapsamda yaptıkları işlerden birinin de her yıl okula dönüş döneminde artan kargo ve gönderim ihtiyaçlarına yönelik indirimler uygulamak olduğunu kaydetti.

Hizmetlerini oluştururken kendileriyle paralel bakış açısına sahip markalarla da fırsat yaratan kampanyalar ürettiklerini anlatan Küçük, bu yıl da üniversiteliler başta olmak üzere gençlere yönelik kampanyalarını Vodafone'un gençlik segmenti FreeZone'a taşıdıklarını ifade etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freezone'lulara Aras Kargo'dan Yüzde 30 İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement