Freni Patlayan Çöp Kamyonu Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika
Yerel

Freni Patlayan Çöp Kamyonu Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Freni Patlayan Çöp Kamyonu Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Aydın’da, freni patlayan çöp kamyonu iki araç ve ardından bir ağaca çarparak durabildi.

07.04.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da, freni patlayan çöp kamyonu iki araç ve ardından bir ağaca çarparak durabildi. Bir kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada, çöm kamyonunun onlarca kişinin oturduğu çay bahçesine birkaç metre kala durması faciayı önledi.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Aydın merkez Mesudiye Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli F.T'nin kullandığı 09 EE 301 plakalı çöp kamyonu, Mesudiye Mahallesi'ndeki noktalardan çöplerini topladıktan sonra oldukça eğimli olan Mesudiye Caddesi iniş istikametinde harekete geçti. Bir anda frenlerinin boşaldığını fark eden F.T., korna çalarak önünde seyreden aracı ve yayaları uyarmaya çalıştı.

Önünde seyrede aracın yan yola dönerek kurtulmasının ardından hızla caddeden inmeye devam eden çöp kamyonu, Batı Gazi Bulvarı'yla kesişim noktasına geldiğinde Azmi Arıkan'ın kullandığı ve hareket halinde olan 09 HA 444 plakalı aracı çarptı. Çöp kamyonunun önünde sürüklediği araç park halindeki 09 DV 362 plakalı bir başka araca daha çarptı. İki araca çarptıktan sonra hızı kesilen çöp kamyonu, onlarca kişinin oturmakta olduğu çay bahçesine birkaç metre kala bir ağacın üzerine çıkarak durabildi. Kazyı hafif yaralı olarak atlanan ancak büyük korku yaşayan sürücü Azmi Arıkan, ambulansla Aydın Devlet Hastenesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

PARKTE OTURANLAR YEMEK YEMEĞE DEVAM ETTİ

Yaşanan korku dolu anların ardından iki araç ve çöm kamyonunda büyük maddi oluşurken, gürültüyü duyan vatandaşlar sokağa akın etti. Çöm kamyonunu kullanan F.T'nin çabaları de korna ile ikazı sonucu olası bir facianın önüne geçildi. Kazaya karışan üç araç, trafik ekiplerinin aldığı önlemler altında bölgeden uzaklaştırıldı. Kontrolsüz olarak yüzlerce metre ilerleyen çöp kamyonunun neden olduğu kaza sonrası bölge savaş alanına dönerken, çay bahçesindeki bazı vatandaşların olanlara aldırış etmeden oturmaya devam etmesi dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Freni Patlayan Çöp Kamyonu Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement