Fuat Köktaş'a Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Fuat Köktaş'a Coşkulu Karşılama

Fuat Köktaş\'a Coşkulu Karşılama

7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Samsun milletvekili aday listesine 3. sıradan giren Fuat Köktaş’ı Samsun-Çarşamba Havaalanı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı.

08.04.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Samsun milletvekili aday listesine 3. sıradan giren Fuat Köktaş'ı Samsun- Çarşamba Havaalanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı.

İstanbul'dan havayoluyla gelen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş'ı karşılayanlar arasında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da yer aldı. Çarşamba Havaalanı'nda bir açıklama yapan Köktaş, "Genel Başkanımızın yapmış olduğu değerlendirme neticesinde Cenab-ı Allah Samsun'dan 3. sırayı bizlere nasip etti. Bu aynı zamanda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızın ve Samsunlu hemşehrilerimizin bir başarısıdır. Başarılarının tescilidir. İnşallah biz de bugüne kadar Samsun'a yapmış olduğumuz hizmetleri artırarak, genel merkezimizdeki çalışmalarımızla, bakanlıklardaki çalışmalarımızla Samsun'un sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye, hemşehrilerimizin daha müreffeh, ekonomik sıkıntılarından arındırılmış bir şekilde çalışmalarımızı diğer milletvekili arkadaşlarımızla, teşkilatımızın her kademesiyle ve hiçbir zaman vazgeçemediğimiz sivil toplum kuruluşlarımızla Samsun'a hizmet etmeye gayret göstereceğiz. AK Parti Samsun'da 106 milletvekili aday adayı ile yola çıktı. Bunlardan 9'u listede yer alacaktı. Geri kalan 97 aday adayı arkadaş liste dışında kalacaktı. Bu değerlendirme dışında kalan arkadaşlarımız onların bu yerleri, bu sıralamaları hak etmediği anlamında değil elbette ki. Mutlaka her bir arkadaşımız AK Parti'ye, şehrine hizmet edecek elinde projeleri vardır ve hedefleri vardır. Siyaset uzun soluklu bir yoldur. Aday olamayan arkadaşların da sabırla hareket etmesini istiyorum. Biz onların da projelerinden faydalanarak hep birlikte hareket edeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fuat Köktaş'a Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement