Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Fuhuş Operasyonu

Antalya ve Çorum'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda fuhuş yaptıkları iddia edilen 14 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 13 kişi yakalandı.

25.11.2014 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya ve Çorum'da düzenlenen operasyonda fuhuş yaptıkları iddia edilen 14 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 13 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 aylık takip sonuncunda Antalya ve Çorum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda fuhuş amacıyla kullanıldığı belirlenen 22 eve baskın düzenlendi, 8 otomobilde arama yapıldı.

Operasyonda fuhuş yaptıkları belirlenen Özbekistan, Gürcistan, Kırgızistan ve Moldova uyruklu 14 kadın gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinde Moldova uyruklu N.A'nın (32) 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Kadınları para karşılığı erkeklere pazarladıkları belirlenen H.T, Y.G, G.A, Y.K, M.Ş, M.K, A.E, Ç.Ç, M.A.B, A.C, M.K, C.Ö.  ve T.A. yakalandı. Polis, şüphelilerin baskına uğramamak amacıyla fuhuş için evler kiraladıklarını tespit etti.

İfadeleri alınan kadınlar, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne gönderildi. 13 şüphelinin işlemleri sürdürülüyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement