Fulham, Felix Magath'ın Görevine Son Verdi - Son Dakika
Spor

Fulham, Felix Magath'ın Görevine Son Verdi

Fulham, Felix Magath\'ın Görevine Son Verdi

İngiltere Championship takımlarından Fulham, geçen sezon takımın başına getirilen ve bu sezon 7 maçta 6 yenilgi alan menajer Felix Magath'ın görevine son verdi.

18.09.2014 22:46  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fulham'da beklenen oldu ve menajer Felix Magath'ın görevine son verildi.

Alman teknik adam geçtiğimiz Şubat ayında Rene Meulensteen'ten boşalan koltuğa takımı küme düşmekten kurtaracağı umuduyla getirilmiş ancak 13 yıldır Premier Lig'te mücadele eden Fulham'ı ligde tutamamıştı. Yine de eski Bayern Münihli çalıştırıcıya güvenen Fulham yönetimi bu sezona başarı umuduyla başlamıştı.

7 MAÇIN 6'SINI KAYBETTİ

Magath yönetimindeki Fulham, Championship'te de ilk 7 maçın 6'sını kaybedince şimdiden son sıraya kadar düştü ve alınan kötü sonuçların ardından yönetim Magath'ı gönderme kararı aldı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada U21 takımı menajeri Kit Symons'ı geçici olarak takımın başına getirildiği ve Magath'la yolların ayrıldığı belirtildi.

"BU KARARI ALMAK ZORUNDAYDIK"

Kulübün patronu Shahid Khan, resmi siteye bir açıklama yaptı ve Alman çalıştırıcının görevine son verildiği için üzgün olduğunu, ancak bu kararı almak zorunda olduklarını söyledi.

Ayrıca Khan "Taraftarımıza teşekkür ediyorum ve bu süreçte bizim yanımızda olacaklarından eminim" şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fulham, Felix Magath'ın Görevine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement