Fury'den Klitschko'ya: Şişman Adama Yenildiğin İçin Kendinden Utanmalısın - Son Dakika
Spor

Fury'den Klitschko'ya: Şişman Adama Yenildiğin İçin Kendinden Utanmalısın

Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonası unvan maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Fury, Klitschko'yla dalga geçerek "Şişman adama yenildiğin için utanmalısın." dedi.

29.04.2016 14:06  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tyson Fury ile Wladimir Klitschko, dünya ağır sıklet boks şampiyonluğu unvan maçı için bir kez daha karşı karşıya gelecek. Manchester'da düzenlenen basın toplantısında geçen kasım ayında Klitschko'yu yenerek unvanı eline geçiren Tyson Fury damga vurdu.

"ŞİŞMAN BİR ADAMA YENİLDİĞİN İÇİN UTANMALISIN"

Tişörtünü çıkarıp; göbeğini gösteren Fury, Klitschko'ya hitaben; "Şişman bir adama yenildiğin için kendinden utanmalısın" dedi.

Fury\'den Klitschko\'ya: Şişman Adama Yenildiğin İçin Kendinden Utanmalısın

Son Dakika Spor Fury'den Klitschko'ya: Şişman Adama Yenildiğin İçin Kendinden Utanmalısın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 3 1 Yanıtla
  • dogrucu: ayarlanmis macti ! boylece klitschko yenip ucuncu kez dunya sampiyonu olup adini alinin yanina yazdiracak !! 2 0 Yanıtla
  • Türkiye Cumhuriyeti: kendisi Roman asıllıymış galiba... 2 0 Yanıtla
  • Man33: Adam cingene asilli ingiltere onu istemiyor abd adina mac yapacak 0 1 Yanıtla

Advertisement