Futbol: 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri - Son Dakika
Spor

Futbol: 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Sırbistan: 1 Danimarka: 3.

15.11.2014 01:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri I Grubu'nda Danimarka, deplasmanda Sırbistan'ı 3-1 yendi.

Başkent Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Sırbistan oldu. Sırbistan, maçın 4. dakikasında Zoran Tosic'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Golün ardından iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Danimarka adına maçın 28. dakikasında gole yaklaşan isim Lasse Vibe oldu. Vibe'nin şutunu kaleci Vladimir Stojkovic son anda kornere çeldi.

Maçın ilk yarısını Sırbistan 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya Danimarka hızlı başladı. Oyunda üstünlüğü ele geçiren Danimarka, 60. dakikada Bendtner'in golü ile beraberliği yakaladı. Bendtner'in golünün hemen ardından, 62. dakikada  Kjaer, Daminarka'yı 2-1 öne geçirdi.

Maçın skorunu belirleyen isim ise yine Bendtner oldu. Maçın 85. dakikasında bir kez daha kaleci  Stojkovic'i geçmeyi başaran Bendtner, maçın sonucunu belirledi ve Danimarka, rakibini 3-1 mağlup etti.

I Grubu'nda puanını 7'ye çıkaran Danimarka grup liderliğini sürdürdü. Birer puanları bulunan Sırbistan ise Ermenistan ile birlikte grupta son sırada kaldı.

Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maç, UEFA'nın, Sırbistan ile Arnavutluk arasında 14 Ekim'de oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Sırbistan'a verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynandı. - Sırbistan

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement