Futbol - Son Dakika
Spor

Futbol

Futbol

Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörlüğü Sertifika Programı İstanbul'da yapıldı.

26.08.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önderliğinde "Gönüllerin ve Gönüllülerin Milli Takımları"oluşturmak amacıyla, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen "Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörlüğü Sertifika Programı" İstanbul'da gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, "Gönüllü Antrenörlük" projesi kapsamında 58 ilden belirlenen toplam 77 gönüllü antrenörün katıldığı sertifika programı iki gün boyunca İstanbul'da yapıldı.

Futbol Gelişim Direktörlüğü'nden Rasim Kara, programın açılış konuşmasında, gönüllü antrenörlerin vereceği bilgilerin Türk futbolunun geleceğinde kilit bir rol oynayacağını belirtti.

Futbol Gelişim Direktörlüğü'nde görev yapan Tamer Güney ise, konuşmasında bugüne kadar yapılan oyuncu taramaları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güney, yetenekleri erken yaşta keşfetmenin önemini vurguladı.

TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu ise, derneklerine üye her antrenörün karşılık beklemeden her an bu göreve hazır olduğunu belirterek, eğitime katılan 77 antrenöre teşekkür etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement