Erzurum Kupasının Şampiyonu Alanyaspor Oldu - Son Dakika
Spor

Erzurum Kupasının Şampiyonu Alanyaspor Oldu

Erzurum Kupasının Şampiyonu Alanyaspor Oldu

Erzurum'da, PTT 1. Lig ekiplerinin katılımıyla düzenlenen Erzurum Kupasında, Alanyaspor şampiyon oldu.

11.08.2014 22:19  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da, PTT 1. Lig ekiplerinin katılımıyla düzenlenen Erzurum Kupası'nda, Alanyaspor şampiyon oldu.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekipleri arasında düzenlenen özel turnuvanın finalinde Alanyaspor- Bucaspor, Samsunspor- Karşıyaka maçları oynandı.

Puan sistemine göre gerçekleşen ve 5 Ağustos'ta başlayan turnuvanın son maçlarında Alanyaspor, Bucaspor'u, Samsunspor da Karşıyaka'yı aynı skorla 1-0 mağlup etti.

Alanyaspor'un 7 puanla şampiyon olduğu turnuvada, Samsunspor 4 puan ve averajla ikinci, Karşıyaka 4 puan ve averajla üçüncü, Bucaspor ise 1 puanla dördüncü sırada yer aldı.

- "Takım olarak iyi çalıştık"

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maçlar sonrasında yaptığı hazırlık maçı kapsamında da olsa şampiyonluğun güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Futbolcularını ortaya koydukları mücadeleyi, kazanma hırsını ve istedikleri oyunu sahaya yansıttıkları için tebrik eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci hazırlık dönemine, Erzurum'da gerçekten muhteşem şartlarda hazırlandık. Takım olarak gerçekten iyi çalıştık. Bu çalışmanın semeresini yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Hem çalışıp hem de böyle bir ortamda ligin iyi takımlarına karşı bu turnuvada birinci olan takımımızı kutluyoruz ama sadece bu bir hazırlık tabi ki. Bizim için önemli olan çalıştıklarımızı sahada görmekti. Bunu çok iyi uygulayan bütün futbolcularımı tekrar kutluyorum. Erzurum'a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Neticesinde de kamp döneminin sonundaki bir turnuvada şampiyon olup, turnuvayı bitirmek hepimiz adına çok güzel oldu."

- "Turnuva bizim açımızdan iyi geçti"

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın da turnuvanın kendileri ve diğer 3 takım açısından çok iyi geçtiğini ümit ettiğini belirtti.

Altın, şöyle devam etti:

"En azından bizim amacımız, ne verdik, ne alıyoruz. Şu ana kadar da eksiklerimiz var, yok değil. Ama eksiklerimizi yavaş yavaş gidereceğiz. Önümüzde daha zaman var. Bu zaman doğrultusunda futbolcu arkadaşlarımızla istişare yaparak eksiklerimizi asgariye indirmeye çalışacağız. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Alanya'yı da tebrik ediyorum, Allah yollarını açık etsin. Burada zaten turnuvanın birincisi, ikincisi üçüncüsü değil, önemli olan taktiksel olarak neler verip, aldığımızı görmekti" dedi.

- Transfer müjdesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ve iyi çalıştıklarını ifade etti.

Takım olma yolunda güzel işler yaptıklarını vurgulayan Şimşek, oynadıkları 3 hazırlık maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını anımsattı.

Şimşek, bunların futbolun içindeki şeyler olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah lige kadar hazır olacağız. Ben takım arkadaşlarıma ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Yapacağımız takviyelerle İnşallah hedefimize adım adım yürüyeceğimizi düşünüyorum. Transfer tarihi bitinceye kadar transferlerimiz hep olacak. Bunu zamanla göreceksiniz. Bugün de bir oyuncumuzla anlaştık. İnşallah bundan sonra da eksik gördüğümüz yerler için anlaşmaya devam edeceğiz"

Turnuvaya katılan takımlardan Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, maç sonunda açıklama yapmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erzurum Kupasının Şampiyonu Alanyaspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement