Futbol Finalistlerini Seçti - Son Dakika
Yerel

Futbol Finalistlerini Seçti

Futbol Finalistlerini Seçti

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul sporlarının düzenlediği Gençler Kız ve Erkek Yarı Final müsabakaları sona erdi.

20.02.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul sporlarının düzenlediği Gençler Kız ve Erkek Yarı Final müsabakaları sona erdi.

16-19 Şubat tarihleri arasında 100.Yıl Futbol Spor Tesisleri'nde oynanan Gençler Kız ve Erkek Yarı Final müsabakalarının kapanış seremonisine Okul Sporları Şube Müdürü Yavuz Gürhan, Spor Müdürü İzzet Tekeli, Beden Eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Üç gün süren futbol maçlarına 8 erkek, 8 kız olmak üzere toplam 288 sporcu katılırken, çekişmeli geçen maçlarda kazanan okul takımı Türkiye Okul Sporları finaline katılmaya hak kazandı. Dereceye giren okul takımları, A Grubu'nda Genç Kızlar Aydın İncirliova Spor Lisesi birinci, B Grubu'nda Genç Kızlar Ankara Sincan İbni Sina A.L birinci, A Grubu Genç Erkeklerde ise Aydın İncirliova Spor Lisesi birinci oldu.

Spor branşları içinde gençler üzerinde en ilgi çeken branşın futbol olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Okul sporları dediğimiz zaman hem akademik hem de sportif başarıyı bir arada görüyoruz. İl Müdürlüğümüz olarak spor branşlarımızla vizyon yaratıp gençleri bu branşlar üzerinde hazırlıyor ve uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular yetiştiriyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbol Finalistlerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement