Futbol: International Challenge Trophy - Son Dakika
Spor

Futbol: International Challenge Trophy

A2 Milli Takımı, A Grubu üçüncü maçında yarın İstanbul'da İngiltere ile karşılaşacak.

13.10.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A2 Milli Futbol Takımı, International Challenge Trophy A Grubu üçüncü maçında yarın İstanbul'da İngiltere ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

International Challenge Trophy'de A2 Milli Takımı, 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı. A Grubu'ndaki ilk maçta Estonya'yı deplasmanda 2-1 yenen milliler, Şanlıurfa'daki karşılaşmada ise Slovakya ile 4-4 berabere kaldı.

Teknik direktör Müfit Erkasap yönetimindeki A2 MilliTakımı'nın aday kadrosunda yer alan oyuncular şunlar:

Kerim Frei Koyunlu, Cenk Tosun, Atınç Nukan (Beşiktaş), Serdar Aziz (Bursaspor), Eren Albayrak, Engin Bekdemir (Çaykur Rizespor), Kamil Ahmet Çörekçi, Birol Parlak (Eskişehirspor), Emre Çolak (Galatasaray), Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Abdülaziz Demircan (Kardemir Karabükspor), Barış Başdaş, Alpaslan Öztürk, Tunay Torun (Kasımpaşa), Efe Halil Özarslan (Mersin İdmanyurdu), Furkan Köse (Samsunspor), Soner Aydoğdu, Sefa Yılmaz (Trabzonspor), Barış Örücü (Torku Konyaspor).

İki yılda bir düzenlenen ve 23 yaş altı kategorisindeki futbolcuların forma giyebildiği milli takımlar düzeyindeki International Challenge Trophy'nin 2013-2015 yılları arası için düzenlenen bu organizasyonuna sekiz ülke katılıyor.

FIFA'nın belirlemiş olduğu tarihlerde tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak yarı final ve final maçları sonrasında şampiyon belirlenecek.

International Challenge Trophy'de A Grubu'nda Türkiye ve İngiltere'nin yanı sıra Slovakya ve Estonya, B Grubu'nda ise Norveç, İtalya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti mücadele ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: International Challenge Trophy - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement