Messi 60 Yıllık Rekoru Kırmak Üzere - Son Dakika
Spor

Messi 60 Yıllık Rekoru Kırmak Üzere

Messi 60 Yıllık Rekoru Kırmak Üzere

Barcelona formasıyla La Liga'da toplam gol sayısını 250'ye çıkaran Messi, Bilbao'nun efsanevi futbolcusu Telmo Zarra'ya ait 251 golü yakalamaya bir adım daha yaklaştı.

21.10.2014 00:04  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 8. haftasında liderliğini koruyan Barcelona aynı zamanda ligin namağlup tek takımı oldu. Deplasmanda Deportivo'ya 3-0 yenilen Valencia'nın ilk mağlubiyetini almasıyla yenilgisiz tek takım olan Barcelona aynı zamanda şu ana kadar ligde hiç gol yemedi.

MESSI, 60 YILLIK REKORU KIRMAK ÜZERE

Barcelona formasıyla La Liga'da toplam gol sayısını 250'ye çıkaran Messi, 1954 yılından bu yana kırılamayan Athletic Bilbao'nun efsanevi futbolcusu Telmo Zarra'ya ait 251 golü yakalamaya bir adım daha yaklaştı. Messi, bu hafta Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e karşı bir gol atarsa La Liga tarihinde en fazla gol atan futbolcu rekorunu egale etmiş olacak.

CORDOBA HOCASINI DEĞİŞTİREN İLK TAKIM OLDU

Öte yandan, La Liga'da son sırada bulunan ve henüz galibiyetle tanışamayan Cordoba, bu sezon teknik direktör değişikliğine giden ilk kulüp oldu. Albert Ferrer'in görevine son veren Cordoba, sezon sonuna kadar Sırp teknik direktör Miroslav Djukic ile anlaştı.

8.HAFTADA KIRMIZI KART ÇIKMADI

La Liga'da 3'ü penaltıdan toplam 26 golün atıldığı 8. haftada, kırmızı kart çıkmadı. Maçlarda toplam 51 sarı kart gösterildi. Gol krallığı yarışında Real Madridli Cristiano Ronaldo 15 golle ilk sıradaki yerini korudu. Portekizli futbolcuyu Barcelonalı oyuncular Neymar (8) ve Messi (7) takip etti. Real Madrid'in attığı gollerin yarısında imzası olan Ronaldo, La Liga'da 8 haftada en çok gol atan futbolcu rekorunu da kırdı.

La Liga'nın 9. haftasında tüm gözler 25 Ekim Cumartesi günü oynanacak Real Madrid-Barcelona maçına çevirildi.

Ligde alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Granada-Rayo Vallecano: 0-1

Levante-Real Madrid: 0-5

Athletic Bilbao-Celta: 1-1

Barcelona-Eibar: 3-0

Cordoba- Malaga: 1-2

Atletico Madrid-Espanyol: 2-0

Deportivo-Valencia: 3-0

Elche-Sevilla: 0-2

Villarreal-Almeria: 0-2

Real Sociedad- Getafe: 1-2

HAFTANIN PROGRAMI

24 Ekim: Celta-Levante

25 Ekim: Almeria-Athletic Bilbao, Real Madrid-Barcelona, Valencia-Elche, Cordoba-Real Sociedad, Eibar-Granada

26 Ekim: Malaga-Rayo, Espanyol-Deportivo, Sevilla-Villarreal, Getafe-Atletico Madrid.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Messi 60 Yıllık Rekoru Kırmak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kara: 2 yıla kalmaz Ronaldo tarihe gömecek rekorlarını messi. beni barça dan soğuttun. . ballı pislik :D 9 16 Yanıtla abacadafa: vallahi doğru ya. her top önüne düşüyo idnenin 0 0
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement