Futbol: Özel Milli Maç - Son Dakika
Spor

Futbol: Özel Milli Maç

Futbol: Özel Milli Maç

Türkiye: 0 Brezilya: 4.

12.11.2014 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya, özel maçta Türkiye'yi 4-0 mağlup etti.

İkinci yarıya goller bularak maça tekrar ortak olma isteğiyle çıkan Türkiye, rakip kaleye gitmekte zorlandı. Oyunun kontrolünü tamamen rakibine bırakan ay-yıldızlılar, Willian- Neymar işbirliğiyle kalesinde 60. dakikada bir gol daha gördü. Tribünlerin de tepkisini alan milliler, maçtaki en net gol fırsatını 72. dakikada Umut'la değerlendiremedi. Kalan dakikalarda fazla bir etkinlik gösteremeyen Türkiye, sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk devrede olduğu gibi topa hakim olarak başlayan Brezilya, Neymar'ın golüyle aradaki farkı 4'e çıkardı. Son 30 dakikalık bölümde temposunu düşüren "Sambacılar", sahadan 4-0 galip ayrıldı.

54. dakikada Oscar'ın sağdan kullandığı korner atışında penaltı noktasının önünde David Luiz'in yaptığı kafa vuruşunda, kaleci Volkan Babacan sağına uzanarak topu kornere tokatladı.

60. dakikada fark 4'e çıktı. Willian ile paslaşarak ceza sahasına giren Neymar, Bekir'in müdahalesine rağmen topu Volkan'ın bacaklarının arasından ağlara gönderdi: 0-4.

72. dakikada Arda Turan'ın ara pasında ceza sahasına giren Umut Bulut, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Umut'un vuruşunda kaleci Diego Alves, topu ayaklarıyla kurtardı. Pozisyonun devamında savunma topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

Karşılaşmada başka önemli pozisyon olmadı ve Brezilya sahadan 4-0 galip ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Özel Milli Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement