Futbol Sahalarından Toçev İçin Sahneye - Son Dakika
Güncel

Futbol Sahalarından Toçev İçin Sahneye

Futbol Sahalarından Toçev İçin Sahneye

Futbol sahalarından TOÇEV için sahneye Türk futbolunun tecrübeli ismi Serkan Balcı, Zara ile birlikte 'Ah Yalan Dünya' adlı eseri seslendirdi Uğur Demirkırdı- Mustafa Akın / DHA TOÇEV'in; çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini 9 Şubat'ta, aynı sahnede buluşturacağı "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesine günler kala provalar hız kazandı.

02.02.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol sahalarından TOÇEV için sahneye

Türk futbolunun tecrübeli ismi Serkan Balcı, Zara ile birlikte 'Ah Yalan Dünya' adlı eseri seslendirdi

Uğur Demirkırdı- Mustafa Akın/ DHA

TOÇEV'in; çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini 9 Şubat'ta, aynı sahnede buluşturacağı "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesine günler kala provalar hız kazandı.

9 Şubat'ta Tim Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek olan konserden elde edilecek gelir TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak.

Proje kapsamında futbolcu Serkan Balcı ile düet yapacak sanatçı Zara, müzik direktörü Metin Özülkü yönetiminde provalar için stüdyoya girdi. Balcı, Zara ile birlikte Neşet Ertaş'ı özdeşleşen 'Ah Yalan Dünya' adlı eseri seslendirdi.

Projenin tanıtım toplantısında futbolcuları bizim sahada görmek keyifli olacak diyen Zara, "Serkan Balcı ile yeni tanıştık ancak, mütevazi ve sıcakkanlı oluşundan dolayı mikrofonda da uyum yakalamamız zor olmadı. Mutluluğu ve başarısı hayatındaki en büyük destek kaleleri belli ki. Bu sıcak yaklaşımı ile her işin altından samimiyetle kalkar diye düşünüyorum" dedi.

Çocuklara karşı bugüne kadar hep büyük bir zaafı olduğunu belirten Zara, "hiç tanımadığım, yolda geçerken görüp yolumu değiştirmeyi, geç saatlere kalmayı bile göze alarak dayak yemesini engellemeye çalıştığım çocuklarım oldu benim. Bazen dilenenlerle arkadaşlık yapıp, onlarla aynı sofraya oturup hissini anlamaya çalıştım. Bunun gibi nice hikayeler yaşadım. Bugün fiziki olarak yeni anne olmuş görünebilirim ama aslında çok genç anne oldum ben. Hislerimde hepsi benim çocuklarımdı. Keşke tüm dünya çocuklarının annesi olabilseydim, hepsine sımsıkı sarılabilseydim, gözlerine bakıp çok sevildiklerini söyleyebilseydim. Her konserimde son eserimi söylemek üzere mekandaki tüm çocukları sahneye davet edip, gözlerine bakar, kucaklarım. Sadece bir sarılmanın bile bir insanı nasıl değiştirdiğini, güven kazandırdığını, gözlerimle gördüğüm için tüm çocuklara emek harcamak üzere kolları sıvadım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Futbol Sahalarından Toçev İçin Sahneye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement