Bülbül: Kartalspor Karşısında Galibiyeti Kovalayacağız - Son Dakika
Yerel

Bülbül: Kartalspor Karşısında Galibiyeti Kovalayacağız

Bülbül: Kartalspor Karşısında Galibiyeti Kovalayacağız

Deplasmanda Kartalspor'la karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un Başkanı Şaban Bülbül, "Sezonun ilk deplasman maçında Kartalspor karşısında galibiyeti kovalayacağız." dedi.

04.09.2014 14:43  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, deplasmanda Kartalspor'la karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Şaban Bülbül, "Sezonun ilk deplasman maçında Kartalspor karşısında galibiyeti kovalayacağız" dedi.

Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ikinci haftasında İstanbul'da Kartalspor'la karşılaşacaklarını anımsatarak, bu karşılaşmadan galip ayrılarak puanını 6'ya yükseltmek istediklerini ifade etti.

Lige kendi sahasında Tokatspor galibiyeti ile başladıklarını ve Kartalspor karşısında da üstün oynayarak kazanan taraf olmak istediklerini belirten Bülbül, hedeflerine ulaşmak için puan kayıpları yaşamamaları gerektiğini anlattı.

Bülbül, zorlu bir müsabakaya çıkacaklarına işaret ederek, "Bu sezonun ilk deplasman maçını oynayacağız. Kartalspor, ligin diğer takımları gibi güçlü bir ekip. Sezonun ilk deplasman maçında Kartalspor karşısında galibiyeti kovalayacağız. Maça iyi hazırlanıyoruz. Hocamız Ekrem Al, takımımızı bu maça çift kale maçlarla hazırlıyor. Amacımız, 3 puan alarak Tokatspor galibiyetini de taçlandırmak olacak" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da yaşayan Trabzonluların maça ilgi göstermesini isteyen Bülbül, "Şayet karşılaşmaya İstanbul'da yaşayan Trabzonlu taraftarlar ilgi gösterirse takımımız daha moralli olacaktır. Bu maçta takımımıza yakışan futbolu ortaya koyup, sahadan galip ayrılarak lige güçlü devam etmek istiyoruz. Kendimize güveniyor ve inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kartalspor maçında, sakatlığı bulunan 1461 Trabzon oyuncusu İsmet Gökseloğlu'nun oynamayacağı belirtildi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bülbül: Kartalspor Karşısında Galibiyeti Kovalayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement