Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Gümüşhanespor teknik direktörü Kılıç: "Gölbaşıspor karşısında alınan yenilgiyi unutup Kahramanmaraşspor maçına odaklanmamız gerekiyor"

28.01.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürsel Kılıç,  "Gölbaşıspor karşısında alınan yenilgiyi unutup Kahramanmaraşspor maçına odaklanmamız gerekiyor" dedi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Gölbaşıspor ile oynadıkları maçta hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını, çok pozisyona girmelerine rağmen gol atamadıklarını ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Gölbaşıspor karşılaşmasında sporcularının çok iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan 1-0 mağlup ayrıldıklarını hatırlatan Kılıç:  "Bu karşılaşmada şans yanımızda değildi. Üzgünüz. Gölbaşıspor karşısında alınan yenilgiyi unutup Kahramanmaraşspor maçına odaklanmamız gerekiyor. Artık bu maçı geride bıraktık. Kendi saha ve taraftarlarımızın önünde oynayacağımız bu karşılaşmada galip gelmek istiyoruz. Kazanmak için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Ligde çıkışa geçmek istiyoruz" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement