Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı grup lideri Aydınspor 1923 maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

13.02.2013 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı grup lideri Aydınspor 1923 maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde bugün ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çift kale maçı ile tamamlandı.

Manavgat Evrensekispor Teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, takımın son haftalarda çok iyi bir performans sergilediğini belirterek hedeflerinin deplasmanda karşılaşacakları lider Aydınspor 1923 maçından puan ya da puanlarla dönmek olduğunu söyledi. Takımda Osman'ın sakatlığının sürdüğü ifade eden Çapanoğlu, Ayhan'ın ise sarı kart cezalısı olduğunu için maçta yer almayacağını belirtti.

Manavgat Evrensekispor Basın sözcüsü Mahmut Coşkun ise takımın devre arasında yaptığı nokta transferlerle ikinci yarıya fırtına gibi girdiğini söyledi. Takımın ligin ilk yarısında 22 puan topladığını hatırlatan Coşkun, ikinci yarının ilk 4 maçında ise 10 puan toplayarak zirve hesapları yapmaya başladığını belirtti. Takımlarının tesis ve imkanlar açısından çok iyi konumda olduğunu ifade eden Coşkun, hedeflerinin 2. Lige yükselmek olduğunu söyledi.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement