Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Dört Eylül Belediyespor, liderliğe yükseldi.

07.10.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor, Maltepespor'u yenerek liderliğe yükseldi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ligin 5. haftasında İstanbul'da Maltepespor ile karşılaşan Dört Eylül Belediyespor, maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Maltepe Hasan Polat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Murat Türkoğlu yönetti.

Dört Eylül Belediyespor, maçın 27. ve 39 dakikalarında Gökhan Özer'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya kontrollü başlayan Dört Eylül Belediyespor, 84. dakikada yine Gökhan Özer'in golüyle durumu 3-0'a getirdi. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında her iki takımın çabası sonucu değiştirmedi. Dört Eylül Belediyespor, maçı 3-0 kazandı. Dört Eylül Belediyespor, bu sonuçla puanını 13'e yükseltirken, aynı puana sahip Eyüpspor, averajla ikinci sırada kaldı.

Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, rakip karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını bildirdi.

Kazanmak için çıktıkları maçı 3 puanla tamamladıkları için mutlu olduklarını belirten Tokuş, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan da İstanbul'da Maltepespor karşısında alınan galibiyetin kendilerine ikinci bir bayram sevinci yaşattığını ifade ederek, kendilerini desteklemek için stadyuma gelen Sivaslılara teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement