Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Spor

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray: 0 Borussia Dortmund: 4.

22.10.2014 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Almanya'nın Borussia Dortmund takımına 4-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, ilk yarıya göre daha dengeli bir mücadele sergileyen ve topa daha çok sahip olmaya çalışan Galatasaray, hücumda yine pozisyona girmekte sıkıntı yaşadı. Kanatlardan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılı ekip, ceza sahasında Pandev ve Burak Yılmaz'ı topla buluşturmada zorluk çekti. Rakibinin atakları karşısında savunmasında yine açıklar veren Galatasaray, 83. dakikada Ramos'un golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 4-0 kaybetti.

İlk yarıda elde ettiği 3-0'lık skor sonrası ikinci yarıya rahat başlayan Borussia Dortmund, oyunun kontrolünü elinde bulundurarak, maçta tempoyu istediği gibi ayarladı. Etkili savunmasıyla Galatasaray'a gol şansı tanımayan Alman ekibi, sonradan oyuna dahil olan Ramos'un golüyle farkı 4'e çıkardı ve İstanbul'dan 3 puanla ayrıldı.

53. dakikada Selçuk İnan'ın ceza sahası dışından sert şutunda, top az farkla yandan auta çıktı.

59. dakikada Mkhitaryan'ın ortasında, savunmadan seken topu ceza sahasının sol çaprazında kontrol eden Reus'un vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

60. dakikada savunmada Semih Kaya'nın kaptırdığı top sonrası Reus'un ceza sahası dışında yerden yaptığı vuruşta, kaleci Muslera meşin yuvarlağa sahip oldu.

66. dakikada ceza yayı içinde topu alan Kagawa'nın açısını düzelttikten sonra yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

72. dakikada Reus'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mkhitaryan'ın yerden şutunda, top kaleci Muslera'da kaldı.

79. dakikada Dzemaili'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren Yasin Öztekin'in çaprazdan uygun durumda attığı şutta, kaleye paralel giden top taca çıktı.

83. dakikada İlkay Gündoğan'ın ara pasında ceza sahasında topu kontrol eden Ramos, müsait durumda yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı: 0-4.

Kalan sürede önemli pozisyon olmadı ve Borussia Dortmund, maçtan 4-0 galip ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement