Futbol ve Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Kupasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Futbol ve Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Kupasını Aldı

Futbol ve Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Kupasını Aldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde liseler arası futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi.

08.11.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde liseler arası futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi.

Birecik İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 25 Ekim'de başlayan Liseler Arası Futbol ve Voleybol turnuvasına 18 okuldan toplamda 340 öğrenci katıldı.

Çekişmeli geçen turnuvada futbol müsabakalarında Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi ile Birecik Anadolu Lisesi, voleybol müsabakalarında ise Ali Karaata Anadolu Lisesi ile Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi finale yükseldi.

Birecik İlçe Stadında düzenlenen futbol müsabakasının finalini Birecik Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Birecik İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bahri Sevinç, Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Futbol turnuvasının final maçını Birecik Mehmet Adil Çulcuoğlu Lisesi 3 - 0 kazanarak şampiyon olurken, Voleybol turnuvasının finalini ise Birecik Ali Karaata Anadolu Lisesi kazanarak şampiyon oldu. Dereceye giren öğrencilere kupalarını veren Birecik Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Final müsabakası sonrası açıklamalarda bulunan Birecik Mehmet Adil Çulcuoğlu Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Kaynar, "Öğrencilerimi tebrik ediyorum. Böylesi güzel bir turnuvada final oynayıp, şampiyon olduğumuz için sevinçliyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbol ve Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Kupasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement