Kahraman Futbolcu, Taraftarın Hayatını Kurtardı - Son Dakika
Spor

Kahraman Futbolcu, Taraftarın Hayatını Kurtardı

Kahraman Futbolcu, Taraftarın Hayatını Kurtardı

Pazarspor-Göztepe karşılaşmasında Göztepeli futbolcu Emrah Metoğlu, gol sevinci sırasında yaralanan taraftara ilk müdahaleyi yaptı.

30.03.2015 15:10  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. hafta mücadelesinde Pazarspor ile Göztepe ile karşı karşıya geldi. Pazar İlçe Stadı'nda oynanan mücadelede futbol sahalarında ender rastlanan bir olay yaşandı.

GOL SEVİNCİ, SAHANIN İÇİNE DÜŞÜRDÜ

Karşılaşmanın 65. dakikasında Göztepe'de Emrah Metoğlu'nun attığı gol sonrasında sevinç yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlardan bir kısmı tribün demirlerinin kırılmasıyla sahanın içine düştü. Sahaya düşen taraftarlara ise ilk müdahaleyi golü atan Emrah Metoğlu ve Mehmet Erdem Uğurlu yaptı.

HAYATİ MÜDAHALE YAPTILAR

Hayati müdahaleleri futbolcular tarafından yapılan taraftarlar daha sonra sağlık ekipleri kontrolünde ambulans ile Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavilerine devam edildi. Ayrıca Göztepeli yöneticiler, futbolcular ve teknik heyet, hastanede tedavi altında bulunan taraftarlarından Hasan Mutlu'yu yalnız bırakmayarak ziyarette bulundu.

Karşılaşmayı Göztepe, Emrah Metoğlu ve Hasan Hüseyin Acar'ın golleriyle 2-0 kazarak puanını 56'ya çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kahraman Futbolcu, Taraftarın Hayatını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tadeho: Goztepe gibi taraftar ve takim az vardir. Insallah super lige cikarlar 6 0 Yanıtla
  • EFSANE: SÜPER LİGE GELDİKMİ BİZANS TAKIMLARINA SADECE 1KALE ARKASI VERECEGİZ ZOR BİR DEPLASMAN OLACAGIZ. BUNU HERKES GÖRECEK 2 2 Yanıtla
  • TAM 35 eskiizmir: Helal size çocuklar kendinize yakışanı yapıp arkadaşlarımızı kurtardınız size o şanlı formayla bu yakışır taraftar olarak koşulsuz şartsız destek lütfen kötü günde bile onlarla olup desteğimizi esirgemiyelim küfür edip sahaya bişey atarak gözbebeğimiz GÖZTEPEMİZE zarardan başka bişey vermiyoruz arkadaşlar lütfen dikkat edelim 3 0 Yanıtla
  • TAM 35 eskiizmir: Helal size çocuklar kendinize yakışanı yapıp arkadaşlarımızı kurtardınız size o şanlı formayla bu yakışır taraftar olarak koşulsuz şartsız destek lütfen kötü günde bile onlarla olup desteğimizi esirgemiyelim küfür edip sahaya bişey atarak gözbebeğimiz GÖZTEPEMİZE zarardan başka bişey vermiyoruz arkadaşlar lütfen dikkat edelim 0 0 Yanıtla
  • Kaleli: Helal olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement